Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Cane-Line

57 tuotetta 3 kaupasta
Cane-Line

Cane-line tuo designin ulkokalusteisiin

Cane-line on tanskalainen yritys, joka on valmistanut ulkokalusteita jo yli 25 vuoden ajan. Skandinavian kesäiset päivät ja yöt ovat inspiroineet Cane-line muotoilijoita. Laatu ja ympäristö ovat myös tärkeitä tekijöitä, kun Cane-line haluaa kehittää sään kestäviä ulkokalusteita, joissa on kaunis muotoilu. Cane-line ulkokalusteet ovat myös pääasiassa helppohoitoisia ja ne kestävät hyvin aikaa. 

Cane-line tuotteet kestävät

Cane-line ulkokalusteet ovat miellyttävää designia, joten niitä voi halutessaan säilyttää talven myös sisäkäytössä. Kestävät ulkokalusteet voi myös säilyttää ulkona suojan alla kylmimmät talvikuukaudet. Aika ja sää tekevät tehtävänsä puuhun, joten puu haalistuu ja väritys muuttuu aina jonkin verran. Puukalusteita voi halutessaan käsitellä tai voi myös antaa ajan patinoida ne. Cane-line on käyttänyt ulkokalusteiden materiaalina myös rottinkia, vahvaa ja kestävää kangasta, tiikkiä, alumiinia, koivuviilua ja metallia. Ulkokalusteiden säilyvyyden kannalta onkin tärkeä lukea aina kunkin materiaalin hoito-ohjeet. Cane-linen kotisivuilta netistä löytyy hyvät hoito-ohjeet jokaiselle tuotteelle. Cane-line ulkokalusteita myydään netissä useammassa verkkokaupassa ja tuotteiden saatavuus on hyvä. Cane-line tuotteet on myös suunniteltu kestämään Suomen talvea, joten niitä voi huolettomasti ostaa ulkokalusteiksi. Cane-line valmistaa myös jonkin verran sisäkalusteita, joten Cane-line tuotteita voi ostaa myös sisäkäyttöön. Kaunis skandinaavinen design hurmaa myös terassilla. Muovituolit unohtuvat äkkiä, jos selaa Cane-line tarjontaa netissä.

Sohva terassille, On The Move pöytä sisään ja ulos

Cane-line tuotteita ovat muun muassa sohvat, rahit, nojatuolit, keinutuolit, aurinkotuolit, jakkarat, lattiavalaisimet, pöydät, tyynyt, lyhdyt, korit ja huovat. On The Move- sivupöytä voitti vuonna 2012 Interior Innovation -palkinnon. On The Move tarjotinpöytä on kahvallinen, joten sitä voi liikutella näppärästi ulko- ja sisätilojen välillä. Cane-line sivupöytää on myös saatavilla netistä herkullisissa väreissä. Valmistusmateriaalina on käytetty alumiinia. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun