Designkaupat netissä
Bruno Mathsson

Karl Bruno Mathsson (1907−1988) on Ruotsin kaikkien aikojen kansainvälisesti tunnetuimpia muotoilijoita. Hän oli myös menestyksekäs arkkitehti ja huonekalusuunnittelija. Hänen tuotannostaan tunnetuimpia ovat kevyet, taivutetusta puusta valmistetut tuolit. Hän suunnitteli myös taloja.

Bruno Mathssonin isä, Karl Mathsson, oli puuseppä neljännessä sukupolvessa. Brunolle olikin luonnollista seurata isänsä jalanjälkiä. Bruno Mathsson suunnitteli pitkän uransa aikana kalusteita, jotka ovat tänä päivänä klassikoita, kuten nojatuoli Jetson. Mathssonin mukaan on nimetty Bruno Mathsson -palkinto, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle muotoilijalle. Hänen mukaansa on nimetty myös Ruotsissa sijaitseva Bruno Mathsson Center.

Bruno Mathssonin suunnittelemat huonekalut ovat muotoilultaan kevyitä ja omaperäisiä. Ne tekevät vaikutuksen kuluttajaan, joka haluaa kotiinsa pohjoismaista designia. Mathssonin persoonallinen tyyli jättää hänen suunnittelemiinsa tuotteisiin vahvan visuaalisen jäljen. Jos haluat kotisi kokevan kokonaan uuden design-kokemuksen, tilaa Bruno Mathssonin suunnittelema tuoli, ja voit olla varma, että se herättää mielenkiintoa ja kunnioitusta.

Bruno Mathssonin valikoimista löytyy tuolien ja pöytien lisäksi säilytykseen tarkoitettuja huonekaluja, kuten hyllyjä ja kaappeja. Kaikissa on helposti tunnistettavissa Bruno Mathssonin oma tyyli ja kädenjälki.

 

  • Bruno Mathsson on yksi Ruotsin kaikkien aikojen tunnetuimpia muotoilijoita
  • Hänen repertuaariinsa kuuluu pääasiassa omaperäisiä kalusteita, kuten tuoleja
  • Bruno Mathssonin historiaan ja tuotteisiin voi tutustua tarkemmin netissä sivuilla mathsson.se, ja sieltä voi myös tilata yrityksen tuotteita
Siirry alkuun