Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Höganäs

33 tuotetta 2 kaupasta
Höganäs

Höganäs Keramikin sympaattisia astioita katsellessa tulee tunne, että on päästävä heti kahvi- tai teekupin ääreen päivittämään kuulumisia ystävän kanssa. Sama tunne tulee, kun Höganäs Keramikin kupin saa käteensä. Niiden värit ja muodot ovat niin sympaattisia, että niitä ei henno laskea pois kädestään.

Höganäs Keramik on tuotemerkki, joka tunnetaan jo ympäri maailmaa. Höganäs Keramik valmistaa kauniita, yksinkertaisia astioita arkikäyttöön. Valikoimaan kuuluu perinteisten kuppien lisäksi muun muassa munakuppeja, lautasia ja tarjoilukulhoja. Höganäs Keramikin perusajatuksena on vahva usko ruotsalaiseen muotoiluun, jossa väri, muoto ja toiminta yhdistyvät hurmaavalla tavalla. Tällä reseptillä Höganäs Keramik saa jatkuvasti uusia ystäviä tuotteilleen.

Höganäs Keramikille muki ei ole vain pelkkä muki, vaan sen suunnitteluun ja valmistukseen käytetään huolella aikaa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Höganäs Keramikin motto kuuluukin: ”tavallinen muki on juomista varten, kun kaunis muki on juoman nauttimista varten”.

Höganäs Keramikin tuotteet sopivat mainiosti myös tavallisen kuluttajan kotiin ja kukkarolle. Höganäs Keramikilla on toistaiseksi liikkeitä vain Tukholmassa, mutta onneksi heidän tuotteitaan on mahdollista tilata myös netistä.

Höganäs Keramik tiivistetysti

Siirry alkuun