Designkaupat.fi

Bisley design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design edustaa Bisley -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Bisley -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bisley -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Rum21 Design
    Toimitusaika: 3-6 pv
    Toimitukset: 5 - 35 €
    Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Bisley laatikostot tuovat väriä ja järjestystä

Bisley
Bisley

Bisley on brittiläinen design yritys, joka on keskittynyt kotien ja konttoreiden säilytysratkaisuihin ja laatikostoihin aina 1940-luvulta lähtien. Tänä päivänä Bisley tavoittaa ihmisiä yli 50 eri maasta tarjoten säilytystä ja huonekaluja, jotka miellyttävät myös silmää. Tuotteiden materiaalina on käytetty lähinnä kestävää metallia ja peltiä. Bisley tuo laatikostot esiin voimakkaiden värien avulla, jolloin myös säilytysratkaisut voivat olla konttoreissa näkyvää ja näyttävää designia. 

Järkevä säilytys säästää tilaa

Bisley helpottaa konttorien ja kotitoimistojen elämää tarjoamalla säilytystä, jonka avulla säästyy myös tilaa. Järkevät säilytysratkaisut voivat olla myös itsessään kauniita design-tuotteita. Käytännölisyys ei ole aina pois muodoilta ja designilta. Bisleyn kantavia tuotteita ovat klassiset peltilaatikostot, joissa on 5-15 laatikkoa päällekkäin. Laatikostoon voi merkitä kunkin laatikon sisällön kätevästi. Laatikosto sopii hyvin kotitoimistoon tai miksei vaikkapa olohuoneeseenkin. Väreinä on käytetty mustaa, valkoista ja oranssia. Laatikostoja on saatavilla kätevästi netistä. Laatikostossa on kätevä säilyttää esimerkiksi pientavaraa ja toimistotarvikkeita. Usein kodeissa on juuri säilytyksessä käytännönpuutteita. Kauniit säilytysratkaisut tekevät tavaroiden järjestämisestä suorastaan mukavaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun