Designkaupat netissä

House Doctor

35 tuotetta 1 kaupasta
House Doctor

House Doctor on tanskalainen yritys, jonka perustivat sisarukset nimeltä Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel ja Klaus Juhl Pedersen. He uskovat, että kaunis koti on tärkeä elämänilon lähde. Heidän mottonsa kuuluu: ”Tyylimme on provosoiva, henkilökohtainen ja ei-muodollinen. Mielestämme oli aika sekoittaa elementit pikemmin kuin yrittää sopia niitä yhteen.”

House Doctorin sisarukset eivät voisi olla enempää oikeassa. Ihminen viettää kotonaan niin suuren osan elämästään, että kotona pitää olla kaunista ja miellyttävää. On myös turha yrittää pitää kotonaan yllä tiettyä sisustustyyliä: tärkeintä on, että siellä viihtyy. House Doctor sekoittaakin rohkeasti erilaisia tyylejä ja aineksia ja luo niistä kiehtovan kokonaisuuden. House Doctorin suunnittelusta vastaa sisarusten lisäksi joukko asialleen omistautuneita suunnittelijoita.

House Doctor suosii vaaleita ja maanläheisiä värejä, mutta tuotteet ovat kaikkea muuta kuin tylsiä tai tavanomaisia. House Doctorin valikoimissa ovat edustettuina kaikki kodin tärkeimmät tuotteet muun muassa makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, niin kuin myös kodintekstiilit ja sisustustavarat.

House Doctorin tuotteet ovat niin kekseliäitä ja persoonallisia, että valikoimista saattaa löytää yllättäviäkin tuotteita, kuten hauskoja saksia tai paperipalloja. Ne sopivatkin lahjaksi esimerkiksi ihmiselle, joka omistaa jo kaikkea mahdollista. House Doctorin tuotteet eivät ole turhaa krääsää, vaan niillä on kaikilla oma käyttötarkoituksensa.

House Doctor tiivistetysti

Siirry alkuun