Designkaupat.fi

Artecnica design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design edustaa Artecnica -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Artecnica -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Artecnica -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Rum21 Design
    Toimitusaika: 3-6 pv
    Toimitukset: 5 - 35 €
    Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Artecnica luo runollista designia

Artecnica
Artecnica

Artecnica on Los Angeles -lähtöinen yritys, joka on sittemmin laajentunut eripuolilta maailmaa tulevien suunnittelijoiden yhteisprojektiksi. Runollista ja ekologista designia luova yritys on kokenut tärkeäksi myös toimimisen kolmannen maailman maissa antaen mahdollisuuksia suunnittelijoille ja käsityöläisille päästä luomaan uraa ja hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Artecnica kiinnittää yrityksessään huomiota hiilijalanjälkeensä ja pyrkiikin tuottamaan designia paikallisesti, ilman pitkiä kuljetuksia. Tuotteiden materiaaleissa on myös ajateltu kestävää kehitystä ja ne onkin usein valmistettu kierrätysmateriaalista.

Artecnica valaisimet netistä

Artecnican tunnetuimpia tuotteita ovat kenties kauniit valaisimet. Ikaroksen tarinasta inspiraationsa saanut Icarus Light -kattovalaisin  tuo kotiin taianomaista siipien keveyttä. Tarinan Ikaros lensi siivillään liian lähelle aurinkoa ja putosi mereen. Artecnica on samanlaisessa nousukiidossa design-markkinoilla, mutta toivottavasti tämä tarina päättyy paremmin. Useita design-palkintoja voittanut Midsummer light -valaisin on myös yksi Artecnican helmiä. Tord Boontjen muotoilema valaisin on valmistettu superkestävästä paperimateriaalista, jota sanotaan tyvekiksi. Samasta materiaalista valmistetaan esimerkiksi kertakäyttöisiä suoja-asuja. Kevytrakenteinen ja kukkakuvioinen valaisin on saatavilla netistä valkoisena, kuten useimmat Artecnican valaisimet. Valkoinen väri korostaa valon kauneutta ja valaisinten kepeyttä, mikä on luonteenomaista Artecnican muillekin tuotteille. Tyypillistä Artecnican tuotteille onkin mielenkiintoiset ja ekologiset materiaalivalinnat. Artecnican tuotevalikoimista löytyy valaisinten lisäksi mobileja vauvoille, paperitähtiä ja kynttilänjalkoja


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun