Designkaupat netissä

Holmegaard

46 tuotetta 2 kaupasta
Holmegaard

Tuntuuko, että suomalaisista kaupoista ei löydy mielenkiintoisia tuotteita? Onko suomalainen lasidesign mielestäsi tylsää? Kaipaatko uudenlaista muotoilukokemusta? Tutustu Holmegaardiin, niin saatat löytää hetkessä uuden suosikin.

Yksi tanskalaisen huippumuotoilun merkeistä on Holmegaard, joka on Tanskan johtava lasinvalmistaja. Vuonna 1825 perustettu Holmegaard on Tanskan vanhin ja suurin lasinvalmistaja. Olemassaolonsa aikana yritys on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen taiteilijoiden ja suunnittelijoiden, kuten Verner Pantonin, Piet Heinin ja Louise Campbellin kanssa. Korkealaatuinen, tunnistettava ja puhdaslinjainen muotoilu ovat tehneet Holmegaardista Tanskan nimekkäimmän lasinvalmistajan. Holmegaardin tuotteet ovat ainutlaatuisia ja kauniita klassikoita.

Holmegaardin yhteistyökumppanit ovat Tanskan kansainvälisesti tunnetuimpia suunnittelijoita, mikä takaa hyvän laadun ja monipuolisuuden. Holmegaardenille suunnitelleita ovat muun muassa Alken & Bengtsson, Cecilie Manz, Jacob E. Bang. Holmegaardenin mukaan designin pitää olla kaunista, mutta myös käyttökelpoista jokapäiväisessä elämässä. Holmegaardenin tunnetuimpia tuotteita on Anja Kjærin Karen Blixenin Afrikan innoittamana muotoiltu lasisarja. Holmegaarden onkin rakastettu merkki myös Pohjolan ulkopuolella.

Holmegaardin valikoima tarjoaa muun muassa maljakoita, kulhoja, laseja, kynttilälyhtyjä ja muita lasituotteita. Homegaardin tuotteille ominaista ovat kauniit värit, pyöreät muodot ja kekseliäät yksityiskohdat.

Holmegaard lyhyesti

Siirry alkuun