Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Watt & Veke

199 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Watt & Veke

Onko sinun vaikea löytää kotiisi kauniita valaisimia? Et ole ilmeisesti kuullut Watt & Vekestä. Watt & Veke on tehnyt valaisimien suunnittelusta ja valmistuksesta taidetta. Tuotteen valaisimet ovat uskomattoman kauniita ja nerokkaan kekseliäitä. Hyvä valaistus on sangen tärkeä tekijä tilojen valaistuksessa, joten Watt & Veken menestystä ei tarvitse kaukaa hakea.

Watt & Veke on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen yritys, jonka tuotanto on keskittynyt hauskoihin ja hyvännäköisiin valaisimiin. Watt & Vekelle ei mikään ole mahdotonta. Sen valikoimista löytyy valaisimia erilaisiin koteihin ja kaikkiin huoneisiin. Tuotteet sopivat kaikenlaiseen sisustukseen tyylistä riippumatta. Watt & Veke valmistaa niin klassisia valaisimia kuin uudempaakin muotoilua. Myös sesongit ovat tärkeää aikaa Watt & Vekelle. Valikoimiin kuuluu nimittäin esimerkiksi kauniita tähtiaiheisia valaisimia, jotka virittävät joulunodotukseen. Tuotteisiin kuuluvat myös koristeelliset valaisinnauhat, joita voi käyttää vuodenajasta riippumatta. Valaisinten lisäksi Watt & Veken valikoimaan kuuluvat tuulettimet ja erilaiset valaisinten oheistarvikkeet.

Watt & Veke aloitti toimintansa Tukholmassa ja yhdisti pian voimansa Eskilstunassa olevan varjostinyrityksen kanssa. Watt & Veken toiminta on nykyään laajentunut useaan kymmeneen maahan. Käy tutustumassa Watt & Veken tyylikkäisiin nettisivuihin, joiden avulla kuulet lisää yrityksestä, sen tuotteista ja toiminnasta.

Watt & Veke tiivistetysti

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun