Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Watt & Veke

1 tuote 1 kaupasta
Watt & Veke

Onko sinun vaikea löytää kotiisi kauniita valaisimia? Et ole ilmeisesti kuullut Watt & Vekestä. Watt & Veke on tehnyt valaisimien suunnittelusta ja valmistuksesta taidetta. Tuotteen valaisimet ovat uskomattoman kauniita ja nerokkaan kekseliäitä. Hyvä valaistus on sangen tärkeä tekijä tilojen valaistuksessa, joten Watt & Veken menestystä ei tarvitse kaukaa hakea.

Watt & Veke on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen yritys, jonka tuotanto on keskittynyt hauskoihin ja hyvännäköisiin valaisimiin. Watt & Vekelle ei mikään ole mahdotonta. Sen valikoimista löytyy valaisimia erilaisiin koteihin ja kaikkiin huoneisiin. Tuotteet sopivat kaikenlaiseen sisustukseen tyylistä riippumatta. Watt & Veke valmistaa niin klassisia valaisimia kuin uudempaakin muotoilua. Myös sesongit ovat tärkeää aikaa Watt & Vekelle. Valikoimiin kuuluu nimittäin esimerkiksi kauniita tähtiaiheisia valaisimia, jotka virittävät joulunodotukseen. Tuotteisiin kuuluvat myös koristeelliset valaisinnauhat, joita voi käyttää vuodenajasta riippumatta. Valaisinten lisäksi Watt & Veken valikoimaan kuuluvat tuulettimet ja erilaiset valaisinten oheistarvikkeet.

Watt & Veke aloitti toimintansa Tukholmassa ja yhdisti pian voimansa Eskilstunassa olevan varjostinyrityksen kanssa. Watt & Veken toiminta on nykyään laajentunut useaan kymmeneen maahan. Käy tutustumassa Watt & Veken tyylikkäisiin nettisivuihin, joiden avulla kuulet lisää yrityksestä, sen tuotteista ja toiminnasta.

Watt & Veke tiivistetysti

 

 

Siirry alkuun