Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hobby Hall
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Vallila Interior

93 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Vallila Interior

Oy Vallila Interior Ab on suomalainen sisustustekstiilien ja -tuotteiden suunnitteluun myyntiin erikoistunut perheyritys. Vallila Interiorin perusti vuonna 1935 sveitsiläinen Otto Berner Vallilan kaupunginosaan Helsinkiin. Vallila Interiorin nykyinen pääomistaja on Anne Berner.

Vallila Interiorilla on kaksi kertaa vuodessa uudistuva tekstiili- ja sisustustuotekokoelma. Vallila Interior toimii myös sisustuskumppanina erilaisissa julkitilaprojekteissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Vallila Interiorin tuotevalikoimaan kuuluu kalusteita, valaisimia, tapetteja ja tekstiilejä.

Vallila Interiorilla on neljä vakituista suunnittelijaa: Tanja Orsjoki, Matleena Issakainen, Riina Kuikka ja Saara Eklund. Myös eri alojen taiteilijat ovat suunnitelleet Vallila Interiorille kuoseja. Vallila Interior edustaa Suomessa yli sataa kansainvälistä sisustusalan valmistajaa, ja se työllistää yhteensä 140 henkeä.

Vallila Interior on levinnyt vauhdilla suomalaisten koteihin. Siitä on tullut yksi suosituimmista suomalaisista merkeistä, ja onkin vaikea löytää kotia, jossa sitä ei olisi. Vuonna 2012 Vallila Interior kertoi laajentuvansa myös elintarvikebisnekseen menemällä mukaan Eat & Joy-maatilatoriin.

Vallila Interiorilla on netissä erittäin laadukkaat nettisivut, joilla aika lentää kuin siivillä. Sivujen kautta pääset tutustumaan laajemmin Vallila Interiorin toimintaan, historiaan, tuotteisiin ja arvoihin. Sieltä kuulet myös tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset tapahtumat ja löydät linkkejä muun muassa Vallila Interiorin sivuihin sosiaalisessa mediassa.

Vallila Interior tiivistetysti

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun