Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Hackman

90 tuotetta 4 kaupasta
Hackman

Hackmanin historia juontaa juurensa vuoteen 1790, jolloin saksalainen Johan Friedrich Hackman perusti Viipuriin kauppahuoneen, jonka nimeksi tuli myöhemmin Hackman & Co. Hackman alkoi vuonna 1924 valmistaa aterimia ruostumattomasta teräksestä. 1920-luvun lopussa valmistusohjelmaan tulivat mukaan aterinsarjat, ja teräskattiloiden valmistus alkoi vuonna 1950. Italialainen Ali S.p.A. osti Hackman Oyj:n vuonna 2004. Nykyään Hackmanin ruokailuvälineet ja keittiötarvikkeet kuuluvat Iittala Groupiin. Iittala Group puolestaan on vuodesta 2007 ollut osa Fiskars-konsernia.

Hackmanin tuotteita löytyy epäilemättä jokaisesta kodista: onhan se yksi Suomen tunnetuimpia tuotemerkkejä. Hackmanin missiona on, että suomalaiset voisivat kokea onnistumisen iloa omassa keittiössään. Hackmanin tunnetuimpia sarjoja ovat Aina, Carelia, Kovanaama, Muumiaterimet ja Savonia.

Hackman tarjoaa ruoanvalmistukseen ja ruokailuun toimivia, korkealaatuisia ja tarkoituksenmukaisia keittiövälineitä. Hackmanin vahvuus perustuu kokemukseen asiantuntemukseen ja tuotteiden kestävyyteen. Samalla syntyy myös kestävää ja ajatonta kauneutta. Hackman panostaa teknisiin innovaatioihin, joista hyvinä esimerkkeinä käyvät keraaminet Ceratec- ja Hardtec Superior -pinnoitteet ja uusi NOH-teknologia.

Hackman tarjoaa mielellään vinkkejä ruoan valmistamisen lisäksi tuotteiden käyttöön ja hoitoon. Hackmanin tuotteet viehättävät vuodesta toiseen, sillä sen klassikot ovat kuuluneet suomalaiseen ruokapöytään jo vuosikymmeniä.

Hackman lyhyesti

Siirry alkuun