Designkaupat.fi

SMD Design design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Nordic Nest, Länna Möbler, Rum21 Design edustavat SMD Design -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme SMD Design -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan SMD Design -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Nordic Nest
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Länna Möbler
  Toimitusaika: 2-14 pv
  Toimitukset: 2 - 68 €
  Ilmainen toimitus yli 1080 € tilauksissa
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

SMD Design

SMD Design
SMD Design

SMD Design on ruotsalainen design-tuotemerkki, jonka tyylikkäitä tuotteita on ostettavissa netistä design-kaupoista. SMD perustettiin jo 1980-luvun puolivälissä. Yrityksen mukaan hyvä ruotsalainen muotoilu ansaitsee myös ruotsalaisen valmistuksen. Siksi se valmistaa useimmat tuotteensa itse omassa tehtaassaan Etelä-Ruotsissa.

Skandinaavinen muotoilu on maailmalla hyvin arvostettua, joten myös sen valmistukselliseen laatuun halutaan panostaa. SMD Designin oma valmistus mahdollistaa myös pienten tuotesarjojen ja ainutlaatuisten tuotteiden tuotannon ja joustavuuden, sekä jatkuvan tuotemuotoilun kehityskaaren prototyypeistä valmiisiin tuotteisiin ja muunnelmiin. SMD onkin muotoillut ja valmistanut kaikkea mahdollista tietokoneiden päätevarsista lintulautoihin!

Netin design-kaupoista on heti tunnistettavissa SMD Designin tyylipuhtaat ja virtaviivaiset tuotteet. Materiaaleina käytetään muun muassa pinnoitettua terästä, puuta ja levyä. Design-kaupassa on netissä ihanaa selailla SMD:n tyylikästä tuotevalikoimaa ja vertailla tuotteita keskenään. SMD Designin mallistoista löytyvät käytännölliset vaatenaulakot, koukut, peilit ja pikkupöydät. Lisäksi tyylipuhdasta ja toimivaa SMD Designin tuotevalikoimaa voi hyödyntää parvekkeilla ja pihoilla: esimerkiksi kukkalaatikot, ulkotulet ja penkit tekevät ulkoilmaelämästä myös designiltaan miellyttävää. Muiden käyttäjien kokemuksia ja ideoita SMD Designin tuotteiden käyttöön ja yhdistelemiseen kannattaa seurata netissä. Netistä löytää myös alennuskoodeja design-kauppoihin esimerkiksi sivustoilta alennuskoodeja.fi. SMD Designin tuotteet ovat varmasti korkealaatuisia niin designiltaan kuin valmistukseltaan.

 

tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun