Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Arabia

33 tuotetta 5 kaupasta
Arabia

Kaikille suomalaisille tuttu Arabia on kuulunut maamme kotien vakiosisustukseen jo vuosikymmeniä. Se on suomalainen, vuonna 1873 perustettu muotoiluyritys, joka on erikoistunut fajanssin ja posliinin käsittelyyn. Arabia siirtyi Hackmanin omistukseen vuonna 1990, jolloin siitä tuli yksi Hackmanin tavaramerkeistä.

Arabian tehdas sijaitsee Helsingissä Hämeentien varrella Arabianrannan alueella. Arabian tehtaalla valmistetaan nykyään vain astioita ja taide-esineitä. Aikaisempi saniteettiposliinin ja tiilten valmistus on jo lopetettu. Tehtaan tuotanto on pitkälle automatisoitu, ja keramiikkatuotteita poltetaan nykyään kahdessa tunneliuunissa.

Useat arvostetut muotoilijat, kuten Kaj Franck ja Birger Kaipiainen, ovat suunnitelleet Arabialle tuotteita. Arabian arvostuksesta kertoo paljon se, että se on voittanut monia arvostettuja muotoilualan palkintoja. Lisäksi taloustutkimuksen kyselyn mukaan Arabia oli arvostetuin suomalainen brändi vuonna 2006 yhdessä Fazerin Sinisen kanssa.

Arabia on ollut jo kauan suomalaisen muotoilun edelläkävijä, eikä sen suosiolle näy loppua. Arabian arvot nojaavat kestävälle pohjalle, sillä sen ohjenuorana ovat kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys. Arabian suosio perustuu sen muotoilun ajattomuuteen, joka sopii pohjoismaiseen kotiin ja ympäristöön. Arabian arvot ja käytännöt ovat tehneet suomalaisiin vaikutuksen kautta aikojen.

Arabian nettisivuilta löytyy paljon lisätietoa muun muassa Arabian tuotteista ja myymälöistä. Sieltä löytyy myös kiinnostavia uutisia kuten se, että Arabia aikoo lähiaikoina uudistua ja uusia ilmeensä.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

5/ 5
Tiedustelen arabialta minkä arvoinen on seuraava tuote: valkoinen voileipä/kakkuasetti, reunassa kultaus, ensimmäinen on n. 2 ml leveä ja seuraavat 2 raitaa ovat 1 ml. toden näk. lehtikultaa. Pohjassa Arabian ;kruunu; leima maininta made in Finland 9-65.\r\nuteliaana tiedustelen arvoa/kpl. voitte vastata tuohon sähköposti osoitteeseen. ***@***.com
Admin:
Hei, parhaan arvion tuottestanne saatte varmasti vanhoja tuotteita myyvästä liikkestä tai muusta alaan enemmän perhetyneestä paikasta. Meillä ei valitettavasti ole antaa teille arviota tuotteen arvosta.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun