Designkaupat netissä

Georg Jensen

139 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Georg Jensen

Georg Jensen (1866 – 1935) oli tanskalainen hopeaseppä ja muotoilija, joka perusti vuonna 1904 yrityksen nimeltä Georg Jensen Sølvsmedie. Vuonna 1924 hän aukaisi sivukonttorin New Yorkin 5th Avenuella, ja merkin suosio lähti nopeaan nousuun. Jo 1920-luvun lopulla Jensen avasi myymälöitä myös Lontooseen, Pariisiin, Tukholmaan ja Berliiniin.

Georg Jensenin tuotteet tunnetaan tänä päivänäkin erinomaisesta laadustaan ja puhdaslinjaisesta muotoilustaan. Yli 100 vuoden kokemus metalliesineiden valmistamisesta on tehnyt Georg Jensenistä tunnetun yrityksen, joka on ollut luomassa skandinaavisen designin hyvää mainetta. Georg Jensenille ovat suunnitelleet tuotteita sellaiset muotoilun suuret nimet kuin Nanna Ditzel, Arne Jacobsen ja Henning Koppel. Georg Jensenin suosio perustuu nykyäänkin vahvaan käsityötaitoon ja muotoiluun.

Georg Jensenin tuotteiden suosio perustunee siihen, että ne ovat ainutlaatuisia, elegantteja ja orgaanisista materiaaleista valmistettuja. Ne edustavat puhdasta, skandinaavista muotoilua. Valikoimat ovat laajat ja houkuttelevat. Georg Jensenin valikoimista löytyy tuotteita keittiöön, kuten tarjoilu- ja säilytysastioita sekä sisustustuotteita, kuten kelloja ja kynttilöitä. Valikoimissa on myös koruja ja lahjatavaroita. Osa tuotteista on hyvinkin hauskoja ja kekseliäitä, kuten ”Moneyphant with twins” -säästölipas.

Siirry alkuun