Designkaupat netissä

Flos

79 tuotetta 1 kaupasta
Flos

Onko sisustuksesi viittä vaille valmis, mutta vain lamput puuttuvat? Valaisun osuus kodissa on niin tärkeä, että siihen kannattaa panostaa. Harkitse siis Flosia.

Italialainen Gino Sarfatt perusti Flosin vuonna 1962. Hän alkoi valmistaa lamppuja, joista tuli klassikoita teollisen muotoilun alalla Italiassa ja muuallakin. Flosin tunnetuimpia teoksia ovat Achille ja Piergiacomo Castiglionin suunnitelemat klassikkolamput Arco ja Splügen Brau. Nämä lamput ovat olleet niin suosittuja, että ne on otettu vuosien jälkeen taas tuotantoon. Flosin suosiota ei tarvitse kauan miettiä: ajattoman muotoilunsa ja teknisen nerokkuutensa ansiosta yritys on noussut maailman tunnetuimpien valaisinten valmistajien joukkoon.

Flos on levittäytynyt hiljalleen ympäri maailman. Heidän liikkeitään löytyy tänä päivänä Lontoosta, Lyonista, New Yorkista, Tukholmasta, Roomasta, Pariisista, Milanosta ja Hong Kongista. Flosin asiakkaita ovat hotellit, museot, toimistot, kaupat, kirkot, kuntokeskukset ja yksityiskiinteistöt ympäri maailman. Flosilla on ollut kautta aikojen lukuisia lahjakkaita suunnittelijoita, kuten Ron Gilad ja Marcel Wanders.

Flosin valaisimet ovat moninaisia, ja niillä on paljon eri käyttötarkoituksia. Flosin valikoimista löytyy valaisimet niin sisälle kuin ulos, niin kotiin kuin yrityksiin, niin tavallisille kuin kuluttajille kuin ammattilaisille. Flosista kiinnostuneen kannattaa vierailla heidän sivuillaan netissä. Sieltä löytyy paljon tietoa merkistä ja sen tuotteista.

Siirry alkuun