Designkaupat.fi

Lammhults design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Nordic Nest, Rum21 Design edustavat Lammhults -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Lammhults -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lammhults -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Nordic Nest
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Lammhults

Lammhults
Lammhults

Lammhults huonekalut ovat ajatonta designia

Lammhults on ruotsalainen yritys, joka on lähtöisin Lammhult nimisestä kylästä eteläisestä Ruotsista. Vuodesta 1945 lähtien Lammhults on valmistanut ajattomia, mutta aikaansa seuraavia huonekaluja. Moderni ote suunnittelussa on ollut Lammhultsin vahvuutena alusta lähtien. Lammhultsin huonekalut sopivat hyvin niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihin. Tuotteina on muun muassa tuoleja, baarituoleja, nojatuoleja, raheja, naulakoita ja pöytiä. Laatu ja käyttömukavuus ovat olleet modernin designin ohella tärkeitä asioita Lammhultsille. 

Lammhults tuotteet netistä 

Lammhults huonekaluissa on mietitty tuotteen käyttömukavuutta ja ergonomiaa perusteellisesti. Esimerkiksi Campus Air -tuoli on kevytrakenteinen ja pinottava. Materiaalina vaneri ja aaltomainen muoto tekevät tuotteesta kuitenkin kaunista designia. Campus Air -tuolin ovat Lammhultsille suunnitelleet Johannes Foersom ja Peter Hiort-Lorenzen. Campus Air -tuolia on saatavana monen värisenä. Muodoltaan mieleenpainuva on myös Chicago-nojatuoli, jonka on suunnitellut Gunilla Allard jo vuonna 1998. Edelleen tuotannossa oleva Chicago tuoli on keveä ja moderni, mutta tuubimaiset pehmusteet tekevät siitä myös miellyttävän istua. Gunilla Allard on suunnitellut myös Saturn-pöydän, joka sopii hyvin niin keittiön pöydäksi kuin kokoustiloihin. Cooper-pöytä on myös samaa tyyliä Saturn-pöydän kanssa: valkoinen täyslaminaatti levy, jossa on mustat reunat. Pöytälevy on yhdistetty kromattuun teräsjalkaan. Muunneltavuus ja eri koot ovat Lammhultsin vahvuus myös netissä. Lammhults tuotteet sopivat erinomaisesti monenlaiseen tilaan ja huoneeseen. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun