Designkaupat.fi

Beach House design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Nordic Nest, Vepsäläinen, Rum21 Design edustavat Beach House -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Beach House -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Beach House -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Nordic Nest
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Vepsäläinen
  Toimitusaika: 7-42 pv
  Toimitukset: 10 - 50 €
  Ilmainen nouto Vepsäläisen toimipisteestä
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Beach House

Beach House
Beach House

Beach House tekstiilit kotiin ja mökille

Kauniit tekstiilit kotiin Beach House tuotemerkiltä. Californialainen Rachel Ashwell aloitti tuotteiden myynnin jo 90 - luvulla. Beach House on saanut innoituksensa tekstiileihin Californian rannikkoseudun rennosta elämäntyylistä ja ympäristöstä. Valikoimista löytyy paljon laadukkaita tekstiilejä useissa eri väreissä. Malliston vuodevaatteet ja pyyhkeet on valmistettu ylellisestä materiaalista, joka tuntuu ihanalta ihoa vasten ja niiden välissä nukkuminen on nautinnollista. Valikoimista löytyy kaikki tarvittava vuoteeseen, kuten yhteen sointuvat tyynyliinat, lakanat ja pussilakanat.

Tekstiilien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Beach House tekstiilit tekevät nukkumisesta ja sängystä ylellisen ja tyylikkään. Näitä ihania vuodevaatteita voit ostaa sekä kotiin että mökille. Verkkosivuilla on myös tarjouksia, jolloin voit uudistaa vaikka koko liinavaatevarastosi kerralla edullisesti. Kun ostat yhteen sointuvia vuodevaatteita ja pyyhkeitä, luot vuoteeseen ja tilaan tyylikkään ja raikkaan ilmeen. Ennen tilausta tutustu huolellisesti tuoteselosteisiin ja tuotteiden kokoihin. Tarkista myös toimitus- ja peruutusehdot ja samalla voit lukea muiden käyttäjien kokemuksia tuotteista. Valikoimasta on saatavissa vuodevaatteita sekä pari- että yhden hengen sänkyihin. Valitse mieluisimmat värit, jotka sopivat tilan muuhun sisustukseen. Kun olet löytänyt mieleisesi tuotteet, klikkaat vain tuotekuvaketta ja viimeistelet tilauksen. Tilaa jo tänään ja pääset pian nukkumaan ylellisten lakanoiden välissä!

Kauniit tekstiilit kätevästi netistä


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun