Designkaupat netissä

Finlayson

50 tuotetta 1 kaupasta
Finlayson

Finlayson Oy:n tuotteissa elää yhä vuonna 1820 alkanut laadun perinne. Finlayson tuo koteihin ja julkisiin tiloihin kauneutta, käytännöllisyyttä ja pehmeitä arvoja Finlayson-tekstiileillä sekä Familon-tyynyillä, -peitteillä, -sängyillä ja -patjoilla. Finlayson on ollut rakentamassa yhteiskuntaamme ja hyvinvointiamme. Me kaikki suomalaiset tunnemme Finlaysonin joko verhoihin tai lakanoihin liittyvistä muistoista tai jylhistä ja upeista tehdasympäristöistä Tampereen sydämessä. Alun perin skotlantilaisen herra Finlaysonin perustama yritys on oleellinen osa Suomen teollista historiaa. Finlaysonille on kunnia-asia arvostaa perinteitään ja edelleen toimia suomalaisen yhteiskunnan hyväksi luomalla laadukkaita ja kestäviä tuotteita ekologisella ja puhtaalla tavalla, ja tarjoamalla työtä tekstiilien suunnittelun, valmistamisen ja myynnin alalla.

Finlayson-tuotteet suunnitellaan Suomessa, jotta ne sopivat suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Finlaysonilla on muun muassa Design from Finland -merkki, Avainlippu-alkuperämerkki sekä Joutsenmerkki. Finlaysonilla painetaan ja värjätään vuosittain noin 4 miljoonaa metriä kangasta, ja siitä valmistetaan noin 900 000 tuotetta. Vuosittain valmistetaan myös noin miljoona tyynyä ja 500 000 tikattua tuotetta sekä 250 000 sänkyä tai patjaa. Suomi nukkuu ja elää Finlaysonin kanssa.

Tuttuja tuotteita laajan kangasvalikoiman lisäksi ovat Finlayson-päiväpeitteet ja -koristetyynyt sekä Familon-peitteet ja -tyynyt. Familon-sängyt, -patjat ja -sijauspatjat valmistetaan ja testataan Heinolassa Finlaysonin vuodetehtaalla. Finlayson panostaa materiaalien laadun, toimivuuden ja miellyttävän kosketuksen lisäksi tuotteiden tuoteturvallisuuteen. Tutkimus ja testaus ovat tärkeä osa toimintaa: tuotteiden ja toiminnan terveellisyyttä, turvallisuutta ja laatua kehitetään ja valvotaan jatkuvasti. Yhteistyötä tehdään Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja kehitetään vaihtoehtoja myös erikoisherkille. Finlayson- ja Familon-tuotteet ovat haitta-aineettomia, ja niiden pH-taso on ihoystävällinen. Ökö-Tex standardin Turvallinen Tekstiili -merkki kertoo tuotteiden turvallisuudesta, ja Allergiatunnus takaa sopivuuden myös kaikkein herkimmille perheenjäsenille.

Jatkuvan tuotekehityksen avulla Finlayson voi tarjota entistä ympäristöystävällisempiä tuotteita. Esimerkiksi elinkaarensa päättyessä täysin biohajoavat Cradle to Cradle -sertifioidut Polku-pyyhkeet ja Reilun kaupan puuvillasta valmistetut pyyhkeet säästävät luontoa. Finlaysonin tuotteiden valmistuksessa käytetty moderni tuotantotekniikka myös osaltaan säästää energiaa ja vettä.

Finlaysonin tuotteita on myynnissä koko Suomen kattavassa myymäläketjussa ja tavarataloissa. Lisäksi Finlaysonilla on verkkomyymälä Finlayson.fi. Kannattaa seurata Finlayson -sivustoa ja liittyä F-Klubiin. Siten löydät nopeasti uudet tuotteet ja teet hyviä löytöjä F-Klubin klubitarjouksista ja yleisistä alennusmyynneistä. Etsi myös etu- ja alennuskoodeja esimerkiksi sivustolta www.alennuskoodi.fi. Alennuskoodeille on sivustolla paikka tilauksen loppuvaiheissa kassalla. Naputtele koodisi sille varattuun paikkaan ja ohjelma laskee sinulle tuotteen alennetun hinnan automaattisesti. Sen jälkeen voit hyväksyä ostostesi alennetun loppusumman. Finlayson on suomalainen designkauppa, josta löydät perinteiset suomalaiset tekstiilit, sängyt ja patjat. Kauppa toimii sekä myymälöissä että verkkokauppana.

Toimitustapa: Tilaukset toimitetaan normaalisti lähimpään Postin toimipisteeseen. Voit seurata tilauksesi kulkua Postin verkkosivuilla. Postin kotiinkuljetus: isokokoiset tuotteet kuljetetaan aina kotiin.

Maksutavat: Kaikki Finlayson.fi:ssa käytettävät maksutavat ovat suojattuja ja turvallisia käyttää. Ostokset voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, Klarna Laskulla tai osamaksulla eli Klarna Tilillä. Finlaysonin myymälöissä voit lisäksi tietysti maksaa myös käteisellä.

Toimitusaika: Tilatut tuotteet toimitetaan noin 2 – 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Familonin joustinsängyt, patjat, lastenpatjat ja sijauspatjat kuitenkin 2 – 3 viikon toimitusajalla. Familonin säätösängyt ja jenkkisängyt ovat palvelutuotteita ja niiden toimitusaika on 3 –4 viikkoa.

Toimituskulut: Toimitus postitoimipaikkaan 7€ ja postin kotiinkuljetus 12€. Yli 150 € hankinnat toimitetaan ilman toimituskuluja.

Palautukset: Tilatuilla vakiotuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaminen on maksutonta asiakaspalautuksena postin kautta. Mittatilaustuotteita ei kuitenkaan voi palauttaa.

Siirry alkuun