Designkaupat.fi

Fiam design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design, Royal Design edustavat Fiam -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Fiam -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fiam -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Fiam

Fiam
Fiam

Fiam ulkokalusteet netistä

Fiam panostaa rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen. Nämä ulkokalusteet sopivatkin auringonpalvojille, jotka viihtyvät hyvin terassilla tai parvekkeella. Valikoimista on saatavana niin aurinkotuolit, jalkarahit, pienet pöydät kuin erittäin pehmeät aurinkotuoleille tarkoitetut tyynytkin. Fiam siis todella haluaa, että ihmiset nauttisivat vapaa-ajastaan täysin siemauksin.

Fiamin tuotteiden ostaminen on nyt helppoa, sillä tuotteita voi selata kaikessa rauhassa netissä. Vertailusivustomme kertoo, mitkä verkkokaupat tarjoavat kyseisiä tuotteita ja mihin hintaan. Jos haluat lisätietoa jostakin tuotteesta, klikkaa vain tuotekuvaa. Lisätiedoissa kerrotaan muun muassa se, mistä materiaalista tuote on tehty. Kun olet tehnyt valintasi, siirry verkkokauppaan suorittamaan varsinainen ostotapahtuma. Voit maksaa ostoksesi heti joko maksukortilla tai verkkopankin kautta. Jos haluat enemmän maksuaikaa, valitse lasku tai osamaksu. Ne vaativat kuitenkin aina myönteisen luottopäätöksen, joka haetaan ennen maksutapahtumaa. Verkosta ostetuille ulkokalusteille on mahdollista ottaa myös kotiinkuljetus. Tällöin sinun ei tarvitse lähteä kantamaan suuria paketteja postista kotiin. Muista myös lukea käyttäjien kokemuksia ja löydä itsellesi sopivimmat tuotteet. Voit tilata ne jo tänään!

Fiam ulkokalusteet saat edullisemmin netistä


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun