Designkaupat.fi
Fatboy

Jukka Setälän vuonna 1998 suunnittelema Fatboy-säkkituolin tuntevat kaikki suomalaiset. Tämä klassikko on niittänyt mainetta myös maailmalla. Fatboy the Original on jokaisen loikoilijan ystävä, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Fatboy sopii kotiin, toimistolle ja mökille. Sen voi ottaa myös mukaansa matkoille. Fatboy on suunniteltu tekemään olosi rennoksi ja mukavaksi.

Fatboyn valikoima laajenee koko ajan, ja sen valikoimaan kuuluukin tällä hetkellä useita erilaisia istuimia, riippumattoja, lemmikkien tyynyjä, aurinkovarjoja, valaisimia, retkipeittoja, laukkuja ja coolereita. Sisätiloissa loikoilun lisäksi Fatboyn tuotteet sopivat retkelle tai puutarhassa hengailuun. Fatboy soveltuu kodin lisäksi julkisiin tiloihin. Fatboy on valittu muun muassa Euroopan parhaaksi uudeksi huonekaluksi. Fatboy on myös mukana erilaisissa tapahtumissa, kuten festareilla, yritysseminaareissa ja urheilutapahtumissa.

Mukavuuden lisäksi Fatboylle on tärkeää käytännöllisyys. Fatboyt on valmistettu hengittävästä, mutta likaa ja kosteutta hylkivästä materiaalista. Uudet Jacket-irtopäälliset voit pukea kätevästi Fatboy Originalin päälle. Fatboyn irtopäällisistä löytyy 14 erilaista väriä, joista löytyy varmasti jokaisen makuun sopiva. Fatboyn säkkituolin päällinen on valmistettu ulkokäyttöönkin soveltuvasta Sunbrella-kankaasta, jossa on käytännöllinen teflonpinta sekä home- ja UV-suojaus. Vanhan Fatboyn uudistus onnistuu nyt helposti pukemalla sille uuden Jacket-irtopäällisen ylle ja tarvittaessa lisäämällä täytettä niin ikään saatavilla olevilla lisätäytteillä.

  • Vuonna 1998 keksitty Fatboy-säkkituoli on kaikkien tuntema klassikko, ja yritys tarjoaa nykyään monia muitakin tuotteita
  • Fatboysta pitävät kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta, myös lemmikit
  • Fatboy on tunnettu rentoudestaan, värikkyydestään ja käytännöllisyydestään
  • Lisätietoa netistä saat sivulta fatboy.fi tai design nettikaupoista
Siirry alkuun