Designkaupat netissä

Eva Solo

96 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Eva Solo

Tanskalainen Eva Solon designyritys perustettiin jo vuonna 1913. Varsinaisen läpimurtonsa yritys teki vuonna 1952 leipää ja lihaa leikkaavalla koneella, josta tuli design-klassikko. Sittemmin Eva Solo on laajentanut valikoimaansa. Eva Solon yli satavuotiaan suosion salaisuutena ovat tuotteiden tarkoin harkitut materiaalit, niiden kaunis muotoilu ja tuotteiden toimivuus. Eva Solon mallistot ovat luoneet mainetta ympäri maailmaa.

Eva Solon mallistosta löydät muun muassa keittiön astioita, kylpyhuone- ja grillitarvikkeita. Eva Solo osaa myös yllättää hieman harvinaisemmilla tuotteilla, kuten lintulaudoilla. Eva Solon mallistosta löytyykin kaikkea mitä voit kuvitellakaan tarvitsevasi kotiisi.

Eva Solon etuna on pitkän historian tuoma kokemus yhdistettynä innovatiivisuuteen. Eva Solon tuotteet ovat saaneet paljon arvostusta, sillä ne ovat voittaneet yli 50 designpalkintoa ja päässeet jopa Hollywoodin science fiction -tuotantoihin. Eva Solo sopii kuluttajalle, joka haluaa astioiltaan persoonallista ulkonäköä ja toimivuutta.

Jokainen Eva Solon tuote on oma, tarkkaan harkittu kokonaisuutensa. Eva Solon tuotteille on tärkeää helppokäyttöisyys, mutta samalla niiden tulee olla näyttäviä ja tyylikkäitä. Eva Solon suunnittelijat Henrik Holbaek ja Claus Jensen ovat kertoneet, että he lisäävät suunnittelemiinsa tuotteisiin aina ”jotain ekstraa”. Konsepti näyttää toimivan.

Siirry alkuun