Designkaupat netissä
Källemo

Sven Lundhin perustama Källemo on yksi Ruotsin parhaiten tunnetuista huonekalu- ja designyrityksistä. Källemon mukaan laadun merkitys suunnittelussa on tärkeämpää kuin alati muuttuvat trendit. Källemolle suunnittelevia tai suunnitelleita muotoilijoita ovat esimerkiksi Mats Theselius, John Kandell, Jonas Bohlin, Mattias Ljunggren, Erik Chambert, Anna Kraitz, Sigurdur Gustafsson ja Johan Linton.

Källemon huonekalut ovat tyyliltään pieniä ja siroja – kuin rokokoota nykyaikaistettuna. Källemon tuotteet sopivat kuluttajalle, joka haluaa kotiinsa persoonallisen säväyksen ja ripauksen luksusta. Omaperäinen tyyli ei vaadi paljoa, vaan sen voi taikoa jo pienellä, kuten design-valaisimella ja -hyllyllä.

Källemolle tärkeää tuotteissaan on laatu, joka kestää ja menee muiden asioiden, kuten vaihtuvien trendien ohi. Källemon teesin mukaan laatua ei mitata ainoastaan sillä, miten huonekalu on valmistettu, vaan myös visuaalisena laatuna, eli hyvän tuotteen täytyy kestää katseita. Hyvä laatu merkitsee myös sitä, että tuotteen arvo säilyy. Källemonin ihailtavat periaatteet näkyvät heidän tuotannossaan, joka kestää niin kovaa kulutusta kuin arvostelevia katseitakin.

Pohjoismaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa vierailla netissä sivustolla kallemo.se. Siellä voi tutustua yrityksen tuotteisiin, lukea uusimpia uutisia ja kuulumisia, tutustua suunnittelijoihin ja selata katalogeja. Nettisivuilta löydät myös tilausohjeet ja yhteystiedot.

Källemo lyhyesti

  • Källemo on eräs Ruotsin tunnetuimpia design-alan yrityksiä.
  • Källemon yksi tärkeimpiä arvoja on hyvä laatu, jolla tarkoitetaan myös tuotteiden ulkonäköä.
  • Voit myös tilata uutiskirjeen sivujen kautta tai klikata itsesi tykkäämään Källemosta sosiaalisessa mediassa.
  • Suomenkielisistä nettikaupoista Källemoa myyvät muun muassa Room21 ja scandinaviandesigncenter.fi.
Siirry alkuun