Designkaupat.fi

Källemo design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Nordic Nest, Rum21 Design edustavat Källemo -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Källemo -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Källemo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Nordic Nest
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Källemo

Källemo
Källemo

Sven Lundhin perustama Källemo on yksi Ruotsin parhaiten tunnetuista huonekalu- ja designyrityksistä. Källemon mukaan laadun merkitys suunnittelussa on tärkeämpää kuin alati muuttuvat trendit. Källemolle suunnittelevia tai suunnitelleita muotoilijoita ovat esimerkiksi Mats Theselius, John Kandell, Jonas Bohlin, Mattias Ljunggren, Erik Chambert, Anna Kraitz, Sigurdur Gustafsson ja Johan Linton.

Källemon huonekalut ovat tyyliltään pieniä ja siroja – kuin rokokoota nykyaikaistettuna. Källemon tuotteet sopivat kuluttajalle, joka haluaa kotiinsa persoonallisen säväyksen ja ripauksen luksusta. Omaperäinen tyyli ei vaadi paljoa, vaan sen voi taikoa jo pienellä, kuten design-valaisimella ja -hyllyllä.

Källemolle tärkeää tuotteissaan on laatu, joka kestää ja menee muiden asioiden, kuten vaihtuvien trendien ohi. Källemon teesin mukaan laatua ei mitata ainoastaan sillä, miten huonekalu on valmistettu, vaan myös visuaalisena laatuna, eli hyvän tuotteen täytyy kestää katseita. Hyvä laatu merkitsee myös sitä, että tuotteen arvo säilyy. Källemonin ihailtavat periaatteet näkyvät heidän tuotannossaan, joka kestää niin kovaa kulutusta kuin arvostelevia katseitakin.

Pohjoismaisesta arkkitehtuurista kiinnostuneiden kannattaa vierailla netissä sivustolla kallemo.se. Siellä voi tutustua yrityksen tuotteisiin, lukea uusimpia uutisia ja kuulumisia, tutustua suunnittelijoihin ja selata katalogeja. Nettisivuilta löydät myös tilausohjeet ja yhteystiedot.

Källemo lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun