Designkaupat netissä
A2

A2 on ruotsalainen yritys, jonka takana ovat sisarukset Sara ja Anna Larsson. Yritys on perustettu Smoolannissa vuonna 2008 ja se on keskittynyt erityisesti design huonekaluihin. A2:n päämääränä on kehittää merkilleen uniikki ja tunnistettava identiteetti suunnittelemalla innovatiivisia tuotteita luonnollisista ja laadukkaista materiaaleista. Minimalistinen ja skandinaavinen tyyli on A2 tuotteissa yhdistetty käytännöllisiin ja toimiviin huonekaluihin. A2 design on persoonallista ja tunnistettavaa. A2 korostaa omia ruotsalaisia juuriaan ja haluaa käyttää tuotannossa paikallisia toimijoita.

Made in Småland, saatavilla maailmanlaajuisesti netistä 

A2 haluaa erottua ja muuttaa käsityksiä huonekaluista ja niiden käytöstä. Paikallisuuden korostaminen ja maailmanlaajuinen tunnettavuus ja myynti on mielenkiintoinen yhdistelmä. A2 haluaa pitää tuotantonsa Smoolannissa ja myös tällä tavalla se haluaa kyseenalaistaa huonekaluteollisuuden perinteistä toimintaa, jossa tuotantoa siirretään ulkomaille. Kestävät ja laadukkaat tuotteet halutaan tehdä uniikilla tavalla ja A2 design halutaan tuoda koko maailman tietoisuuteen. Persoonallinen ja uniikki design tuovat nuorelle ruotsalaismerkille varmasti tunnettavuutta netissä.  

A2 johtotuotteita ovat yksinkertaiset ja kauniit kaapit, joissa on käytetty rohkeasti värejä. Kaappien oviin on haettu inspiraatiota niin mehiläisten kennoista kuin japanilaisista origameistakin. A2 tuotteita onkin usein saatavilla hillitymmillä skandinaavisilla väreillä ja toisaalta myös räväkämmillä väreillä ja teksteillä, jotka rikkovat perinteisiä kaavoja. Yksinkertainen ja kaunis tuote on myös metallinen Twig naulakko, jonka voi tilata netistä sekä mustana, että valkoisena.

Siirry alkuun