Designkaupat.fi

Woodnotes

105 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Woodnotes

Tutustu Woodnotes Design -kauppaan suoraan yrityksen kotisivuilla osoitteessa woodnotes.fi ja ihastu kirjavaan tuotevalikoimaan! Tutustu esimerkiksi Woodnotesin kauniisiin paperinarumattoihin tai pehmeisiin käsintuftattuihin mattoihin. Yritys on tunnettu nimenomaan matoista, mutta on laajentanut valikoimaansa myös muihin tuotteisiin. Suunnittelija Ritva Puotilan silmää hivelevät matot ovat myös helppohoitoisia ja sopivat yksinkertaisuuden ja maanläheisten värien vuoksi joka kotiin. Jokaiseen kotiin sopiva design-matto on täten varma valinta myös lahjaksi.

Yrityksen inspiraatio juontaa juurensa suomalaisen luonnon kauneuteen ja karuuteen. Suunnittelija on tuotteillaan voittanut monia palkintoja niin koti-Suomessa kuin ulkomaillakin. Sisustuskauppa tarjoaa myös verhot ja paneeliverhot, joista löydät sopivat, kauniit verhot ikkunaan kuin ikkunaan. Ihastu myös tyylikkäisiin huonekaluihin ja etenkin mielenkiintoisiin lepotuoleihin, jotka sopivat sinunkin olohuoneeseesi yksinkertaisen, mutta kiinnostavan muotoilun puolesta. Kotisi täyttyy Woodnotes-tuotteiden ansiosta kauniin herkin värein, mutta silti kestävästi ja laadukkaasti, joten sinun ei tarvitse koko ajan uudistaa sisustustasi.

Onko sinulla jo hyviä kokemuksia Woodnotesin tuotteista tai oletko lukenut siitä netistä? Jaa ne muidenkin sisustajien kanssa ja löydä samalla tuotteet verkosta, esimerkiksi room21.fi- tai vepsalainen.com -sivustojen verkkokaupoista. Woodnotesin tuotteet Suomessa myy esimerkiksi Stockmann, Else ja Artek.

tiivistetysti

Siirry alkuun