Designkaupat.fi

Tom Dixon

104 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Tom Dixon

Olet varmasti, ainakin tietämättäsi, törmännyt Tom Dixonin Void, Etch, Beat tai Copper -merkkisiin lamppuihin. Kauniit kutsuvat karkinmuodot ja kirkkaan puhtaat värit miellyttävät niin harrastavan kuin ammattilaismaisen sisustajan silmää. Voidin yksinkertaisen kauniit muodot mahdollistavat lampun sopivan jokaiseen kotiin ja kodin moniin eri huoneisiin. Myös Beat Light -lamput tuovat kauniita ja hieman erikoisemman näköisiä vaihtoehtoja ja ratkaisuja sisustukseen. Tom Dixon tarjoaa myös tyylikkäät ja tomeran vahvat huonekalut.

Offcut Stool Back on kauniin yksinkertainen jakkara, joka sopii yksinkertaisuudessaan kaikkiin koteihin, kun taas Fan Chair jakkarat ovat harvinaisempaa herkkua tuomaan uniikkia vivahdetta niin olohuoneisiin kuin keittiöihinkin. Wingback Footstool saa myös miespuoliset sisustajat nyökkäämään suostuvasti. Selkeät ja yksinkertaiset linjat tuovat varmuutta ja turvallisuutta sisustukseen, olematta silti mitenkään tylsiä vaihtoehtoja. Tom Dixonilta löydät myös mielenkiintoiset lompakot, avaimenperät, kellot, tarjottimet, naulakot ja muut koriste- esineet.

Tutustu valikoimaan design-kaupan omilla kotisivuilla osoitteessa tomdixon.net ja hyödynnä sivuston omaa verkkokauppaa. Dixonin tuotteet löydät myös kätevästi esimerkiksi armasdesign.fi, room21.fi tai finnishdesignshop.fi -sivustojen verkkokaupoista. Kun tilaat suoraan netistä suomalaisista verkkokaupoista, vältät varmemmin mahdollisia huonoja kokemuksia. Löydät myös aina halvat ja ajankohtaiset hinnat sekä tarjoukset.

Tom Dixon tiivistetysti

Siirry alkuun