Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Tolix

128 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Tolix

Tolix on ranskalainen galvanoituja teräshuonekaluja valmistava tuotemerkki, jonka tuotteita voi ostaa design-kaupoista netissä. Xavier Pauchard rekisteröi Tolix-tuotemerkin jo vuonna 1927 ja alkoi sen jälkeen tuottaa kestäviä metallihuonekaluja julkisiin tiloihin ja ulkokäyttöön. Ruostumattomat, kestävät ja pinottavat huonekalut nousivat suureen suosioon Euroopassa, ja vuosien kuluessa niistä muodostui kaikkien tuntemia klassikkoja.

Tolix pysyi perheen omistuksessa vuoteen 2004 asti, jolloin Chantal Andriot vihdoin uudisti Tolixin brändin. Nykyään Tolix yhdistää uusimman teknologian ja perinteiset valmistusmenetelmät. Netin design-kaupat mahdollistavat nyt Tolixin tuotteiden saatavuuden maailman kaikkiin kolkkiin. Tolix onkin todellinen klassikko metallihuonekalujen valmistajana.

 

Tolixin mallistossa on nykyisin galvanoitujen klassikkotuolien rinnalla pöytiä, erilaisia laatikoita, säilytyskaapistoja ja pientavaroita. Myös värimaailma on upea: saatavilla on sekä kymmeniä RAL-perusvärejä että Tolixin omat erikoisvärit. Design-kaupassa on netissä helppo selailla tuotevalikoimia ja värejä sekä vertailla tuotteita keskenään. Värien yhdistelemistä voi kokeilla mallikuvien avulla. Muiden käyttäjien kokemuksia ja ideoita netistä imuroimalla voi luoda oman täydellisen Tolix-maailmansa. Tolix-tuotteiden ostaminen netistä design-kaupasta on helppoa ja turvallista. Kannattaa etsiskellä myös alennuskoodeja tai alennuskuponkeja netistä esimerkiksi sivustoilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Tolix on takuuvarma sijoitus, sillä se on aito klassikko, joka varmasti kestää isältä pojalle niin fyysisesti kuin muotokieleltään.

Tolix tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun