Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

String

463 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen
String

Tarvitsetko uutta hyllyä, mutta et ole löytänyt vielä sopivaa? Haluaisitko uuden kaapin, mutta oikeaa ei ole vielä löytynyt? Tutustu nyt ruotsalaiseen String-merkkiin, ja saatat hyvinkin löytää etsimäsi.

String Furniture on ruotsalainen designyritys, joka valmistaa kodinkalusteita. Arkkitehti ja muotoilija Nisse Strinning (1917-2006), String-hyllyn keksijä, oli yksi niistä suurista muotoilijoista, jotka toimivat viime vuosisadan puolivälissä vaikuttaen siihen, mitä nykyään kutsutaan ”pohjoismaiseksi designiksi”.

Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia hyllykköjä ja säilytystuotteita. Stringin suosituimpia tuotteita ovat String, String Plex ja String Pocket -hyllyt, jotka Nils Strinning suunnitteli 1940-luvulla. Stringin hyllyjen suosion salaisuus lienee siinä, että ne on helppo koota. Lisäksi hyllyjen järjestystä on helppo muuttaa. Hyllyjen ideana on, että sivupaneelit pitävät kirjat tai muut tavarat paikoillaan. Samaan hyllykköön voidaan yhdistää erisyvyisiä hyllyjä. Lisäksi hyllyjä voi yhdistellä loputtomasti sekä pysty- että sivusuunnassa.

String-hylly on kevyt ja sirorakenteinen, mutta vakaa. Stringin omaperäinen ja ajaton muotoilu herättää yhä vuosikymmenien jälkeen huomiota. String-hyllyjä on monia erilaisia, mutta niiden periaate on sama: käytännöllisyys yhdistettynä minimalistiseen suunnitteluun. Nils Strinning on saanut töistään monia palkintoja ja tunnustuksia, kuten kultamitalin Milanon triennaalissa.

Stringin huonekalut lyhyesti

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun