Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Showroom Finland

2 tuotetta 1 kaupasta
Showroom Finland

Showroom Finland on helsinkiläinen yritys, jonka tuotteet ovat uuden skandinaavisen tuotesuunnittelun kärkeä. Pitkäaikaiset ystävät ja kollegat Tuula ja Leena perustivat yhdessä yrityksen vuonna 2001, kerrytettyään ensin pitkän kokemuksen suomalaisten design-yritysten kanssa työskentelystä. Ystävykset jakavat samanlaisen designfilosofian, joten hynttyyt oli helppo panna yhteen. Kumpikin korostaa avoimen kommunikaation merkitystä bisneksessä.

Ensimmäiset Showroom Finlandin tuotteet olivat puisia kulhoja, jotka saivat heti mainetta ja kunniaa. Petri Vainion Tuisku- ja Tapio Anttilan Tuohi-vadit palkittiin heti ensiesittelyidensä jälkeen arvostetulla Design Plus -palkinnolla Frankfurtissa.

Showroom Finland edustaa älykästä ja uudenaikaista suunnittelua. Sen inspiraation lähteenä on suomalainen metsä, ja tuotteiden perustana ovat selkeät muodot, toimivuus ja laatu. Suomalainen design-lahjakkuus ja -teollisuus takaavat, että puuta työstettäessä laatu ja muoto ovat parhaita mahdollisia.

Showroom Finlandin tuotteet tuovat eleganssia kodin sisustukseen. Kauniit, sileät puupinnat vadeissa ja seinäelementeissä suorastaan kutsuvat koskettamaan. Showroom Finlandin upeat tuotteet ovat klassikkoja jo syntyessään.

Showroom Finlandin valikoimiin kuuluu esimerkiksi hyllyjä, tuoleja, lamppuja, säilytystavaroita, linnunpönttöjä ja suloisia Muumi-hahmoja, joita on saatavilla monessa eri muodossa, kuten puuesineinä. Showroom Finlandin uusin aluevaltaus on superruoka, jota riittääkin Suomen metsissä.

Showroom Finland lyhyesti

 

 

 

 

Siirry alkuun