Designkaupat.fi
Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern on tanskalainen, vuonna 1985 perustettu tuotemerkki, joka vetoaa naisiin kauneudellaan ja esteettisyydellään. Dyrberg/Kern on tuotemerkki, joka suunnittelee monipuolisesti erilaisia koruja, kuten sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja ja kelloja. Dyrberg/Kernin ovat perustaneet Gitte Dyrberg ja Henning Kern, joiden tavoitteena on valmistaa koruja, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Dyrberg/Kernin korut ovat yhtä aikaa sekä ylellisiä että pelkistettyjä.

Dyrberg/Kernin koruissa ja rannekelloissa yhdistyvät skandinaavinen tyylikkyys ja korkea laatu. Merkin tuotteet ovat viimeisen päälle viimeisteltyjä ja kelpaavat vaativimmallekin korujen ystävälle. Korkealaatuisine materiaaleineen ja jännittävine yksityiskohtineen ne lumoavat ja suorastaan koukuttavat.

Epäonnistunut koruvalinta voi pilata upeimmankin asukokonaisuuden ja jäädä vaivaamaan mieltä: siksi kannattaa tutustua siihen, mitä Dyrberg/Kernillä on tarjottavanaan. Kaikki Dyrberg/Kernin mallistot ovat rajoitettuja eriä, mikä ilahduttaa brändin faneja. Mallisto täydentyy vuosittain ainoastaan kahdella mallistolla. Dyrberg/Kernin valikoimasta löydät helposti korut ja kellot niin arkikäyttöön kuin juhlaankin. Myös monet morsiamet ovat löytäneet merkin mallistosta sen ainoan oikean sormuksen.

  • Dyrberg/Kernin korut ovat korkealaatuisia, ajattoman tyylikkäitä ja käsin viimeisteltyjä
  • Dyrberg/Kerniltä löytyy koruja aina edullisemmista metalli- ja hopeakoruista hintavampiin kultakoruihin asti
  • Dyrberg/Kernin valikoimaa voi käydä ihastelemassa osoitteessa dyrbergkern.com
  • Suomeksi voi Dyrberg/Kernin tuotteita ostaa Royal Design Tai Zalando -nettikaupoista
Siirry alkuun