Designkaupat.fi

Kreafunk design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design, Royal Design edustavat Kreafunk -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Kreafunk -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kreafunk -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Kreafunk

Kreafunk
Kreafunk

Kreafunk kaiutin netistä - Kokemuksia

Kreafunkin valmistamat bluetooth-kaiuttimet ovat designkaiuttimien aatelia. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä korkeatasoiseen ääneen on yhdistelmä, joka miellyttää ketä tahansa. Kreafunk takaa valmistajana sen, että asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen, eli musiikkiin. Asiakkaiden positiivisista kokemuksista voit lukea netistä, mikä takaa sen, ettet tule pettymään näihin kaiuttimiin.

Kreafunk valmistaa todella tyylikkäitä bluetooth-kaiuttimia, joita on helppo kantaa mukana erilaisissa riennoissa. Musiikin kuunteleminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä pakkaat kaiuttimen vain laukkuun ja sitä on helppo kantaa mukana vaikka hiekkarannalle. Designkaiuttimet eivät ainoastaan miellytä korvaa, vaan niiden ulkonäkö on mietitty jokaista piirtoa myöten. Nyt löydät Kreafunkin kaiuttimet edullisesti, sillä olemme koonneet sivustollemme netin halvimmat jälleenmyyjät. Jos löydät kiinnostavan tuotteen, voit klikata sen kuvaa ja saat lisätietoja tuotteesta. Listalta löydät verkkokaupat ja niiden hinnat kyseessä olevasta tuotteesta. Varsinainen ostotapahtuma tapahtuu jälleenmyyjän verkkosivuilla, jossa voit valita erilaisten toimitustapojen lisäksi maksutavoista juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tuotteet voi maksaa heti esimerkiksi pankkisiirrolla tai sitten voit saada lisää maksuaikaa maksamalla osamaksulla tai laskulla.

Designkaiuttimet netistä halvalla ja nopealla toimituksella


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun