Designkaupat netissä

Muuto

377 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Muuto

Tanskalainen Muuto on saanut nimensä suomen kielen sanan ”muutos” mukaan. Nimensä mukaisesti Muuton missio on tuoda pohjoismaalaiseen muotoiluun uusia näkökulmia ja nostaa Skandinavia takaisin muotoilun kärkikahinoihin. Muuto onkin lyhyessä ajassa noussut ihmisten tietoisuuteen ja suosioon kohtuuhintaisen ja trendikkään valikoimansa myötä.

Muuto tekee yhteistyötä Pohjoismaiden tämän hetken lahjakkaimpien suunnittelijoiden kanssa. Heidän joukossaan ovat suomalaiset Harri Koskinen, Ilkka Suppanen ja Mika Tolvanen. Muuto on antanut heille vapaat kädet kehittää uusia ideoita ja luoda uusia muotoja. Uudet suunnittelijat tuovatkin funktionalismin perinteitä noudattaen uusia näkökulmia Muuton tuotteisiin. Muuto kehittää skandinaaviselle traditiolle uusia näkökulmia, mikä näkyy kiehtovalla tavalla Muuton designissa. Muuton suunnittelu lähtee yksilöstä, ja siksi se antaa valitsemilleen suunnittelijoille vapauden ilmaista itseään tuotteidensa kautta.

Muuton valikoima koostuu yllättävistä arkipäivän esineistä, jotka tuovat ripauksen skandinaavista tyyliä kotiin. Muuto sopii sisustajalle, joka haluaa laittaa kerralla koko kotinsa uusiksi tai hankkia vain jotain uutta ja pientä arjen piristykseksi. Muuto auttaa sinua löytämään oikean tyylin kodillesi. Muuton valikoima on keskittynyt huonekaluihin, valaisimiin ja astioihin. Sen kokoelmista löytää helposti aisteja hiveleviä tuotteita, joita ei malta jättää verkkokauppaan.

Muuto tiivistetysti

 

 

Siirry alkuun