Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lightyears

28 tuotetta 1 kaupasta
Lightyears

Lightyears valaisimet

Lightyears on tanskalainen yritys, joka haluaa yhdistää toimivan valon kauniiseen muotoon. Lightyears on toiminut vuodesta 2005 alkaen ja ollut osa Fritz Hansen brändiä vuodesta 2015. Lightyears valaisimet ovat laadukkaita ja muodoltaan skandinaavisen yksinkertaisia. Lightyears valaisimet sopivat hyvin niin julkisiin tiloihin kuin yksityisiin koteihinkin. Ne toimivat hyvin myös useamman valaisimen ryhmänä. Lightyears valmistaa lattiavalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, pöytävalaisimia ja ulkovalaisimia. Lightyears valaisimia on hyvin saatavilla netistä tuotteiden jälleenmyyjiltä. Lightyears valaisimiin voi törmätä myös hotelleissa tai muissa julkisissa tiloissa, koska ne ovat saavuttaneet paljon myös kansainvälistä suosiota.

Caravaggio valaisin netistä

Caravaggio on Lightyearsin yksi tunnetuimpia sarjoja. Caravaggio on Cecilie Manzin käsialaa ja samaa sarjaa löytyy niin kattovalaisimia, seinävalaisimia, lattiavalaisimia kuin pöytävalaisimiakin. Väreinä valaisimissa on käytetty valkoista, vaaleanharmaata, tummanharmaata ja mustaa. Valaisimia on saatavissa korkeakiiltoisena tai mattana. Kangasjohto viimeistelee valaisimen. Caravaggio valaisimessa on mietitty perusteellisesti muodon lisäksi myös käytännöllisyyttä. Esimerkiksi pöytävalaisin mallissa on mahdollista kallistaa kupua, jolloin Caravaggio toimii hyvin myös työvalona. Muodoltaan mielenkiintoinen valaisin on myös Night Owl -pöytävalaisin, jonka on suunnitellut Nicolai Wiig Hansen. Night Owl valaisimessa on yhdistetty kartiomaiseen jalkaan ovaalin muotoinen kupu, joka luo pehmeää valoa ympärilleen. Orient kattovalaisin taas suunniteltiin jo 1960-luvulla Jo Hammerborgin toimesta ja otettiin taas uudelleentuotantoon. Orient on itämaisen tunnelman luova valaisin, jonka valo ei häikäise onnistuneen muotoilun ansiosta. 

Lightyears on kestävää ja käytännöllistä designia

Lightyears valaisimia on saatavana monessa eri verkkokaupassa, joten niitä on helppo ostaa netistä. Lightyears valaisimet ovat kestävää designia, jotka sopivat hyvin monenlaiseen kotiin. Kaunis valo luo tunnelmaa, mutta valaisee kuitenkin riittävästi ympäristöä. Lightyears on onnistunut yhdistämään esteettisen muodon ja käytännöllisen valaisemisen onnistuneesti.

Siirry alkuun