Designkaupat netissä
Broste

Broste Copenhagen tuotteet ihastuttavat

Broste Copenhagen on vuonna 1955 alkunsa saanut tanskalainen design yritys. Sisustustuotteet ovat Brosten ydin, mutta yritys haluaa tuoda esiin myös elämäntapaa tuotteidensa takana. Broste Copenhagen hakee inspiraatiota tuotteisiinsa ympäri maailmaa ja antaa niille sitten lopuksi pohjoismaisen viimeistelyn. Sisustustuotteeet, kuten kynttilänjalat, maljakot ja lautaset istuvat hyvin monenlaiseen sisustukseen. Myös perinteet ja trendit yhdistyvät Brosten tuotteissa persoonallisella tavalla. Materiaaleina on käytetty muun muassa keramiikkaa, lasia, messinkiä ja puuvillaa. Eri materiaalien rohkea käyttö tuo Brosten tuotteissa myös värejä kauniisti esiin. 

Broste kynttilät netistä

Brostella on tuotteissaan paljon erilaisia kynttilöitä. Perinteisten pöytäkynttilöiden lisäksi löytyy kauniita pintakuvioituja kynttilöitä sekä kruunukynttilöitä. Värivalikoima on myös laaja, joten valkoisten ja hempeiden sävyjen lisäksi löytyy myös voimakkaita värejä, kuten punainen ja musta, jotka sopivat hyvin kynttilöihin. Kynttilöiden lisäksi Brosten tuotevalikoima sisältää paljon myös kynttilävateja, lyhtyjä sekä kynttilänjalkoja. Brostelta löytyy siis kaikki tarvittava tunnelmien ja valaistuksen luomiseen kynttilöiden avulla. Brosten hyönteiskynttilä herättää taatusti huomiota, kun hyönteinen pitää valkoista kynttilää otteessaan.

Broste astiat

Broste Copenhagen tuotteilla saa aikaan myös kauniin kattauksen. Keraamiset lautaset ja mukit ovat kaikki väreiltään uniikkeja, kuten keramiikan valmistuksessa on yleistä. Keraamiikan yhdistäminen lasiin tuo kattaukseen mukavaa kontrastia. Brostelta löytyy myös kauniita maljakoita, joita voi yhdistää kattaukseen yhdessä hyönteiskoristeiden ja servettien kanssa. Brosten keraamiset astiat kestävät myös konepesua ja mikroaaltouunia, joten ne on helppo ottaa myös jokapäiväiseen käyttöön.

Broste tuotteet netistä

Broste Copenhagenin tuotavalikoima kattaa kynttilöiden ja astioiden lisäksi myös tekstiilejä, kuten tyynyjä, torkkupeittoja ja mattoja. Tekstiileissä yhdistyy mukavasti eksoottiset kuviot luonnonläheisiin väreihin. Toisaalta Broste osaa käyttää myös tehostevärejä hyvin tekstiileissään. Tekstiilien lisäksi Brostelta löytyy lisäksi valokuvakehyksiä ja valaisimia. Brosten tuotteet sopivat yleensä hyvin yhteen myös muiden pohjoismaalaisten designmerkkien kanssa. Brosten tuotteilla on paljon jälleenmyyjiä netissä, joten tuotteita on helposti saatavilla.

Siirry alkuun