Designkaupat.fi

Bedesign design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Stockmann edustaa Bedesign -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Bedesign -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bedesign -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Bedesign

Bedesign
Bedesign

Bedesignin taustalla toimii kaksi luovaa sisarusta Bette ja Cilla Eklund. Yritys valmistaa jokapäiväiseen elämään tarkoitettuja käyttöesineitä, joiden suunnitteluun on otettu inspiraatiota suomalaisesta arkkitehtuurista. Miltä kuulostaisi poron päätä muistuttava, puinen tai metallinen hylly? Tai yksinkertaisen ja ilmavan designin omaava vaatenaulakko? Eklundin sisarukset perustivat yhtiön vuonna 2012, ja tänä päivänä Bedesign myy omassa nettikaupassaan ja jälleenmyyjien kautta tuotteitaan ympäri maailman.

Bedesign tuo suomalaista, raikasta designia jokapäiväiseen elämään

Skandinaavinen ja varsinkin suomalainen design on tunnettu maailmalla yksinkertaisuudestaan, vaaleasta värityksestään ja innovaativista ratkaisuistaan. Bedesignin tuotteet eivät ole tästä poikkeus. Yritys tuo suomalaisesta arkkitehtuurista inspiraationsa saaneet tuotteensa tavallisen kuluttajan kotiin jokapäiväisten käyttöesineiden muodossa. Eteisen avonaiseen naulakkoon saa uutta ilmettä valkoisilla, ilmavalla suunnittelulla toteutetuilla henkareilla. Design naulakot ovat nykyään kovaa huutoa, ja Bedesign tuo tämän kenen tahansa eteisen nurkkaan yksinkertaisella ja graafisella suunnittelulla. Bedesign tarjoaa myös ratkaisun kenkien säilytykseen teräksestä valmistetulla kenkähyllyllä. Bedesign käyttää yleisesti tuotteidensa valmistukseen kestäviä ja ajattomia materiaaleja, joihin kuuluvat erilaiset metallit ja puut. Tuotteet valmistetaan ammattitaitoisten puuseppien toimesta sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Käyttöesineiden lisäksi tarjolla on myös koriste-esineitä, esimerkiksi printtejä, kynttilänjalkoja ja hyllyjä. Yksi yrityksen näyttävimmistä tuotteista on deer kirjahylly, josta on tarjolla eri kokoisia versioita puusta tai metallista valmistettuina. Mielenkiintoinen, graafisella suunnittelulla toteutettu hyllykkö saa taatusti huomiota kenen tahansa olohuoneessa. Tämä näyttävä sisustuselementti tuo sekä suomalaista designia että pohjoiseurooppalaista luontoa sisustukseen. Hylly on saatavilla myös ketun pään muotoon tehtynä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun