Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Korbo

8 tuotetta 1 kaupasta
Korbo

Kaipaatko käsityönä valmistettua, käytännöllistä mutta hyvännäköistä säilytys- tai kuljetusastiaa? Oletko kyllästynyt rumiin pahvi- ja muovilaatikoihin? Kannattaa tutustua ruotsalaiseen Korbo-merkkiin. Haluatko kuulla lisää?

Korbo valmistaa käsintehtyjä metallikoreja, jotka saivat alkunsa 1920-luvun Ruotsissa, ja joiden tekemiseen on aina käytetty samaa punomismenetelmää. Korit ovat hienosta muotoilustaan huolimatta todellisia käyttötuotteita, joita esimerkiksi kalastajat ovat aina käyttäneet kantamiseen ja säilyttämiseen. Korbon mainiot korit ovat sekä sään että kulutuksen kestäviä.

Korbon korit on valmistettu pitkästä metallivaijerista hitsaamatta, käsin punomalla. Ainutlaatuisen punomistekniikan ja kestävän materiaalin ansiosta tuotteet ovat käytännössä lähes ikuisia. Korbon korit soveltuvat käytettäväksi sekä sisällä että ulkona. Korit ovat voittaneet Ruotsissa “Garden Product Of The Year 2008” -palkinnon.

Korbon käsinvalmistettuja koreja käytettiin aikaisemmin maataloissa, kalastuksessa ja säilytyksessä. Nykyään niitä käyttävät kalastajien lisäksi puutarhurit sekä kaikki, jotka kaipaavat hyvää koria säilytykseen tai kuljetukseen. Korit ovat niin kauniita, että ne sopivat jo pelkästään kukkaruukuksi tai sisustuselementiksi trendikkääseen kotiin. Niitä voi käyttää myös lehti-, halko- tai pyykkikorina – vain mielikuvitus on rajana.

Korbon lyhyesti

Siirry alkuun