Designkaupat netissä

Klong

40 tuotetta 1 kaupasta
Klong

Klong - ajatonta ja yllättävää designia

Klong on ruotsalainen yritys, joka on toiminut jo 15 vuotta designin parissa. Klong tuotteet ovat ajattomia ja niissä on skandinaavista klassisuutta, mutta toisaalta höysteenä myös yllätyksellisyyttä ja aivan uudenlaista designia. Ruokaluvälineet, ruukut, maljakot, huonekalut ja valaisimet ovat Klongin päätuotteita. Designista vastaa useat, pääosin ruotsalaiset muotoilijat, mutta vaikutteita otetaan myös jonkin verran ulkomailta.

Klong vaasit ja kynttilänjalat

Pienet sisustustuotteet ovat usein Klongin tuotannossa niitä yllätysten tuojia. Äng-maljakko on Eva Schildtin suunnittelema tuote, jossa kukat asettuvat maljakkoon kuten niityllä: vierekkäin, mutta varret suorassa ja toisista erillään. Äng-maljakon sisällä onkin messinkinen kaksikerroksinen kehikko, joka erottelee kukat toisistaan. Äng-maljakon ulkomuoto muistuttaa kaunista korua, joten maljakko ei aina vaadi kukkia ollakseen esillä.  Messinki, lasi ja kukat ovat näyttävä yhdistelmä esimerkiksi olohuoneen pöydälle. Gloria-kynttilänjalka on puolestaan Broberg & Riddestrålen käsialaa. Veistosmainen kynttilänjalka on herkkä luomus, missä messinkinen kehä ympyröi steariinikynttilää. Osa Klong kynttilänjaloista muuntuu myös maljakoksi. Gloria-kynttilänjalan saa myös lisäosalla muutettua kauniiksi maljakoksi. Lisäosan voi ostaa erikseen netistä Klong jälleenmyyjiltä.  

Huonekaluja sisälle ja terassille

Klong valmistaa myös laadukkaita huonekaluja niin sisälle kuin terassillekin. Jonas Bohlin on suunnitellut kauniin Liv-tuolin ulkokäyttöön. Kestävästä teräksestä ja tiikistä valmistettu tuoli soveltuu kuitenkin mainiosti myös sisälle. Limbo-pöytä on jälleen Broberg & Riddestråle parivaljakon suunnittelema tuote Klongille. Teräksiset jalat ja saarnista valmistettu pöydänkansi antavat klassiselle muodolle uusia sävyjä. Klong tuotteita on hyvin saatavilla netistä eri jälleenmyyjiltä. Tuotteita voi yhdistää hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Klongin kekseliäät tuotteet ovat virkistäviä ja rohkeita, joten ne erottuvat helposti edukseen verkkokauppojen valikoimista.

Siirry alkuun