Designkaupat netissä
Daum

Daum tuo lyijykristallin ja lasin näyttävästi esiin

Daum on ranskalainen yritys, jonka Daumin veljekset perustivat vuonna 1878. Yli sata vuotta on pitkä aika designin parissa, mutta Daum on onnistunut uudistumaan ja hyödyntämään aina aikansa muotoilijoita ja suunnittelijoita. Lasin tekeminen on taidetta, mutta Daum on osannut luoda taiteesta myös kuluttajille sopivia tuotteita. Harvinainen tekniikka ja korkealaatuinen kristallilasi ovat olleet lyömätön yhdistelmä myös designin parissa. Kristalliveistokset soveltuvat moneen käyttöön: maljakot, vadit, hajuvesipullot, eläinveistokset ja kynttilänjalat toimivat kaikki katseenvangitsijoina. Lasin ja kristallin väri on syvä ja elävä, joten kristalliveistoksia on todella miellyttävä katsella eri valossa. 

Daum eläinveistokset netistä

Daumin yksi tärkeimmistä aiheista on eläimet. Kristalliset eläinveistokset kylpevät upeissa väreissä ja ne kiinnittävät taatusti kaikkien huomion. Daum käyttää tuotteissaan myös meripihkaa, mikä tuo kauniita ruskean ja kullan sävyjä veistoksiin. Daumin hevonen, koira, perhonen, norsu ja sammakko herättävät ihastusta. Daumin eläinveistokset ovat usein alle 20 cm korkeita, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi kirjahyllyyn tai olohuoneen pöydälle. Daumin taidelasi on tarkkaa ja mukailee oikeaa mallia, joten norsu näyttää aivan oikealta norsulta ja vinttikoira vinttikoiralta. Daumin eläinveistoksia voi ostaa kätevästi netistä, Daumin jälleenmyyjiltä. Kristallituotteet ovat usein tilaustavaraa, joten toimitusajat voivat olla normaalia pidemmät. 

Daum kristallimaljakot

Daumin kristallimaljakko ei välttämättä vaadi kukkaa, kuten perinteiset maljakot. Daumin kristallimaljakko on kaunis jo sellaisenaan, joten sitä voi hyvin pitää esillä koko ajan. Daumilla on myös eri sarjoja, jotka sopivat värinsä ja muotonsa puolesta hyvin yhteen. Jos haluaa tuoda kaunista taidelasia enemmän esiin, voi ostaa samaa sarjaa maljakon, kulhon ja esimerkiksi parfyymipullon. Kristalliesineet ovat usein väriltään monisävyisiä, joten yhdessä lasiveistoksessa voi olla ripaus vihreää ja violettia ja toisessa sinisen ja oranssin eri sävyjä. 

Siirry alkuun