Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Jielde

16 tuotetta 2 kaupasta
Jielde

Jieldé valaisimet kotiin ja toimistoon

Jieldé on ranskalainen perheyritys, jonka on perustanut vuonna 1953 Jean-Louis Domecq. Jieldén valaisimet ovat säilyttäneet saman ajattoman designin jo monta vuosikymmentä. Valaisimet valmistetaan edelleen Ranskan Lyonissa perinteisin menetelmin ja jokaisen aidon Jieldén voi tunnistaa uniikista sarjanumerosta. Jieldén tavoitteena oli luoda tehokas lamppu, joka on samalla käytännöllinen ja sisustuksellisesti näyttävä. Metallista valmistetut valaisimet taipuvat niveltensä ansiosta niin, että ne sopivat hyvin erilaisille työpöydille, seinävalaisimiksi ja lattiavalaisimiksi. Muunneltavuus, muotoilu ja runsas värivalikoima tekevät tästä klassikosta lampun, jonka monet edelleen haluavat itselleen. 

Jieldé Signal ja Loft

Jieldé Signal on 1950-luvulta asti tuotannossa ollut pöytävalaisin, joka on kehitetty alunpitäen toimivaksi työvaloksi. Pallovarjostin, kiiltävä väri ja erinomainen valo tekevät Signalista edelleen suositun valon monelle työpöydälle. Signal-valaisimessa on niveliä, joiden ansiosta valoa voi suunnata eri tavalla. Värivalikoima on myös laaja. Jieldén Signal valaisimia on saatavilla eri kokoisina, niin pöytä-, seinä- kuin lattiamalleina. Signal seinävalaisin sopii hyvin esimerkiksi lukuvaloksi makuuhuoneeseen. Signalin korkein lattiamalli on 120 cm korkea. Lattialamppujen päätuotteena ovat Loft-lattiavalaisimet. Korkein Jieldé Loft lattiavalaisin ulottuu 240 cm korkeudelle, joten valaisin sopii erinomaisesti myös korkeisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen.  Loft on muodoiltaan samanlainen kuten Jieldén Signal malli. Kulmikkuus, nivelet ja pyöreä pallovarjostin tekevät Jieldén valaisimista helposti tunnistettavia. Nivelten lukumäärä vaihtelee mallista riippuen, joten valaisimia on muodoltaan yksinkertaisempia tai monimutkaisempia. Jieldén tuotteet sopivat mainiosti skandinaaviseen sisustukseen.

Jieldé Augustin

Jieldé Augustin on riippuvalaisin, joka jatkaa samaa linjaa kuin Signal ja Loft. Kiiltävä metalli ja yksinkertainen muoto tekevät Augustin riippuvalaisimesta tyylikkään lampun esimerkiksi keittiöön tai pieneen olohuoneeseen. Jieldé valaisimia voi ostaa kätevästi netistä. Jieldén tuotteita on tarjolla useassa eri verkkokaupassa.

Siirry alkuun