Designkaupat.fi

Dux design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Stockmann, Rum21 Design edustavat Dux -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Dux -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dux -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Rum21 Design
    Toimitusaika: 3-6 pv
    Toimitukset: 5 - 35 €
    Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Dux

Dux
Dux

Dux huonekalut  - yksilöllistä designia

Dux on ruotsalainen yritys, jonka päätuotteena olivat alunperin sängyt ja patjat. Huonekaluvalikoima on kuitenkin laajentunut ja erityisesti Dux nojatuolit ovat saaneet paljon suosiota. Huonekalut valmistetaan laadukkaista materiaaleista niin, että kukin tuote on yksilöllinen. Kestävyys ja ympäristö ovat tärkeitä arvoja Duxille, joten tuotteet tehdään kestäviksi puhtaista raaka-aineista. Dux tuotteet on suunniteltu ajan kanssa, viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Suosittu Jetson nojatuoli on esimerkki siitä, että suunnittelun kanssa ei ole hätäilty. Bruno Mathsson suunnitteli Jetson nojatuolia kolme vuotta ennen kuin lopullinen tuoli syntyi. Futuristinen pyörivä nojatuoli esiteltiin vuonna 1969 ja siitä tuli välittömästi menestys. 

Dux nojatuolit ja sohvat netistä

Dux nojatuolit ja sohvat sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Laadukas nahka on helppo materiaali myös lapsi- tai eläinperheeseen. Dux sohvat ovat yksinkertaisia ja viimeisteltyjä. Ulkonäkö on sekoitus futuristista ja klassista tyyliä. Väreinä on käytetty mustaa, ruskean eri sävyjä ja valkoista. Nahka ja ruostumaton teräs on toimiva yhdistelmä, joka sopii hyvin kotiin tai vaikkapa toimistoon. Jämäkkä sohva antaa selkeyttä sisustukseen ja käyttömukavuus sekä kestävyys tekevät Duxin tuotteista ehdottomasti hyviä ostoksia. Dux tuotteissa laadun huomaa materiaalien käytössä ja designin viimeistelyssä. Dux tuotteet ovat keskivertoa hintavampia, mutta toisaalta ne voivat kestää pidempään kuin halvemmat tuotteet. Klassinen sohvavalinta voi olla Duxin Johan sohva. 3-istuttava sohva on mukava istua uniikin Dux spiraaliytimen ja polyeteenin ja kuitutäytteen ansiosta. Ritzy sohva on muotoilultaan kevyempi ja näyttävämpi. Konjakin ruskea Dakota nahka tuo esiin kauniisti sohvan muodon. Dux nojatuolit ja sohvat on kätevä tilata netistä Dux jälleenmyyjiltä. Kotiinkuljetettuna on huonekalujen ostaminen netistä helppoa ja vaivatonta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun