Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Jalo Helsinki

3 tuotetta 2 kaupasta
Jalo Helsinki

Jalo Helsinki varoittaa designilla

Jalo Helsinki on suomalainen yritys, joka valmistaa paloturvallisuuteen liittyviä tuotteita kauniilla designilla. Optiset palovaroittimet, sammutuspeitteet ja ensisammuttimet ovat Jalo Helsingin myötä saaneet hienon designin, joten paloturvallisuuden tuotteet voivat nyt olla esillä koko ajan. Jalo Helsingin tuotteet ovat loistava lahjaidea vaikkapa opiskelijalle, joka muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin. Designin lisäksi Jalo Helsinki on kehittänyt esimerkiksi palohälyttimien käyttömukavuutta.

Kupu ja Lento palovaroittimet

Kupu on Harri Koskisen suunnittelema optinen palovaroitin merkille Jalo Helsinki. Kupu-palovaroitin on tekstiilipäälysteinen ja muodoltaan pelkistetty, eikä siinä ole ylimääräisiä nappeja, vaan koko kupu toimii yhtenä painikkeena. Kupu-palovaroitinta on saatavana netistä eri väreissä, joten jokaiseen sisustukseen löytyy varmasti mieleinen Kupu. Kupu-palovaroitin kiinnitetään kattoon toimivalla tarrakiinnityksellä tai ruuvein. Paola Suhosen suunnittelema Lento on myös Jalo Helsingin palovaroitin. Lento-palovaroitin on kuin perhonen istumassa katossa. Lento-palovaroitinta on saatavilla vaaleanpunaisena, vihreänä, mustana, harmaana ja valkoisena. Lennossa on sama toimintamekanismi kuin Kupu-palovaroittimessa ja myös sen voi kiinnittää vahvalla teipillä tai ruuvein.

Phoenix ensisammutin netistä

Jalo Helsingin Phoenix-ensisammutin on tuote, joka on kehitetty Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Oiva Toikan suunnittelema sammutin muistuttaa muodoltaan feenix-lintua. Tuote on mallinnettu 3D-tekniikalla Oiva Toikan käsin tekemästä veistoksesta ja tuloksena on todella tyylikäs ensisammutin. Phoenix on kaunis tuote, joka toimii myös helppokäyttöisenä sammutusvälineenä tulipalon sattuessa. Sammutinliuos suihkutetaan spray-pullon tapaan tuleen. Phoenix on suunniteltu erityisesti keittiön öljypaloja ajatellen. Sammutinaine on biohajoavaa, joten sen voi lopuksi puhdistaa vedellä ja perus puhdistusaineilla. Phoenix ensisammutin ja muut Jalo Helsingin tuotteet löytyvät helposti netistä Jalo Helsingin jälleenmyyjien verkkokaupoista. Jalo Helsingin tuotteilla voi ostaa koko paloturvallisuuden kuntoon designista tinkimättä. Katso Youtube-video Jalo Helsingin tuotteista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun