Designkaupat.fi

Inno

37 tuotetta 1 kaupasta
Inno

Inno - design huonekalut Suomesta

Inno on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1975. Inno valmistaa edelleen ajattomia ja kekseliäitä huonekaluja, joissa on kaunis muotoilu. Inno huonekalut ja sisustustarvikkeet ovat laadukkaita tuotteita, jotka sopivat hyvin myös julkisiin tiloihin. Inno edustaa suomalaista modernia muotoilua, joka sopii hyvin monenlaiseen kotiin ja tilaan.

Inno Interior ja Kola tuoli

Innon tunnetuimpia tuotteita ovat Kola tuoliKola light tuoli sekä Kola keinutuoli, jotka ovat kaikki Mikko Laakkosen käsialaa. Hauska Kola light tuoli on valmistettu pääosin huovasta ja puusta, joten se on jo materiaaliltaan mielenkiintoinen. Kierrätettävästä polyesterihuovasta valmistettu istuinkuppi on myös vaihdettavissa, joten Kola tuolit ovat todella pitkäikäisiä ja ekologisia. Kola light tuolia on myös saatavana teräs-versiona, missä tuolin jalat on valmistettu teräksestä ja istuinkuppi huovasta. Samaa sarjaa on myös hauska Kola-keinutuoli, jota on saatavilla joko puisilla jaloilla tai teräsjaloilla. 

Oka-naulakko ja muut Inno tuotteet netistä

Huonekalujen lisäksi Inno tuotteissa on myös muita sisustustuotteita. Oka naulakko on Teppo Asikaisen suunnittelema tyylikäs tuote, joka sopii hyvin monenlaiseen eteiseen. Lattialla vapaasti seisova naulakko on noin 185 cm korkea ja siinä on kuusi "oksaa" eli koukkua, joiden asentoja voi vapaasti muuttaa. Oka naulakko on valmistettu pääasiassa epoksipinnoitetusta teräksestä ja väreinä on muun muassa musta, valkoinen ja harmaa-musta. Inno tuotteita voi tilata kätevästi netistä Inno jälleenmyyjiltä. 

Siirry alkuun