Designkaupat netissä

Hay

1065 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Hay

Hay on vuonna 2003 perustettu tanskalainen designhuonekaluyritys. Huonekalujen suunnittelussa Hay poikkeaa muista suunnittelijoista, koska sillä on erityinen toiminta-ajatus. Suunnittelijoille ei nimittäin kerrota, mitä HAY milloinkin valikoimiinsa tarvitsee, vaan heille annetaan luova vapaus suunnitteluun. Ainut vaatimus on toteuttaa HAY:lle tärkeitä arvoja: kestävyyttä, arkkitehtonisia ja teknologisia tavoitteitta ja uusien tuotantomuotojen käyttöä.

Hayn idea on riemastuttavan nerokas ja sekoittaa hieman markkinoita toivotulla tavalla. Hayn toisena tavoitteena on, että Tanskan huonekalumuotoilua löytäisi jälleen innovatiivisen 1950 – 60 -lukujen suuruudenaikansa nykyhetkeen sovitettuna. Haylla on myös oma suunnittelukilpailu nimeltä Hay Talent Award, joka toimii motivaattorina nuorille suunnittelijoille.

Hayn kokoelmiin kuuluu monipuolisesti erilaisia tuotteita huonekaluista kodin tekstiileihin. Hayn huonekaluille on ominaista siro rakenne ja pelkistetty ulkonäkö. Hayn tekstiilit ovat joko värikkäitä tai hempeitä, mutta värit ovat tärkeä tekijä kaikissa tekstiileissä. Pölyhuisku, DLM XL -pöytä ja Gym Hook -ripustuslenkki ovat oivia esimerkkejä Hayn persoonallisesta suunnittelutyöstä. Yksi mainitsemisen arvoinen Hay-tuote on ehdottomasti veikeä Pinocchio-villamatto, joka on jo saanut kopioijat liikkeelle.

Hayn sisustustavarat piristävät ja tuovat iloa omistajalleen, mikä designin tärkein tarkoitus lieneekin. Hayn tuotteet ovat myös mainio lahjaidea designin ystävälle tai uutta ilmettä kotiinsa kaipaavalle.

Hay lyhyesti

Siirry alkuun