Designkaupat netissä

Gubi

402 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Gubi

Gubi ja Lisbeth Olsen perustivat yhdessä Gubin vuonna 1967. Ajan kuluessa suunnittelijapariskunta on luonut Gubin valikoimiin verhoiltuja huonekaluja sekä oman verhoilumateriaalin nimeltä Holmens Klæde.

Perheen poikien Jacobin ja Sebastianin palattua yritykseen Gubin perhe on puhaltanut uutta henkeä toimintaansa, jotta sen perintö pysyisi yllä jatkossakin. He jatkavat työtä Gubin innovatiivisen ja käytännöllisen muotoilun luojina. Gubi on palannut tanskalaiseen muotoilumaailmaan tavoitteenaan uusien design-ikonien luominen.

Gubin filosofiana on aina ollut luoda ajatonta muotoilua, jossa yhdistyvät estetiikka, innovaatiot, käytännöllisyys ja laatu. Gubin uudet tuotteet on suunniteltu yhteistyössä sekä uusien että Gubille tuttujen suunnittelijoiden kanssa. Vanhat suunnittelijat ovat jo tehneet osansa Gubin historiassa. Uusien muotoilijoiden mukana saadaan tuoreita ideoita suunnitteluun ja toteutukseen.

Kubi on saanut lukuisia palkintoja, joista uusin on vuonna 2012 myönnetty Wallpaper Design Awards, Best Re-issues. Gubin uusin kokoelma koostuu tuotteista 1930-luvulta nykyaikaan. Kokoelmasta löytyy suunnittelua eri vuosikymmeniltä ja laajalta maantieteelliseltä alueelta. Kokoelma edustaa Gubin perusarvoja, eli laatua, käytännöllisyyttä ja kauneutta. Klassikkokokoelmaan ovat suunnitelleet tuotteita muun muassa Barba Corsini, Greta Magnusson Grossmani ja Mathieu Matégot.

Jacob Gubin mukaan "Loputon energia, innokkuus ja yrittäjähenki ovat singonneet Gubin ikonin asemaan."

Siirry alkuun