Designkaupat netissä

Fermob

89 tuotetta 1 kaupasta
Fermob

Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin terassikalusteisiisi? Ovatko parvekekalusteesi päässeet ränsistymään? Tuntuuko sinusta, että Suomesta ei saa kuin rumia, valkoisia muovituoleja? Huolesi on varsin ymmärrettävää. Tutustu ihmeessä ranskalaisen Fermobin valikoimiin, niin saat huomata, että ulkokalusteet voivat olla myös tyylikkäitä.

Fermob on ranskalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita, kestäviä ja metallista valmistettuja ulkokalusteita. Fermobin kalusteet ovat saaneet vaikutteita1800-luvun lopun pariisilaisten kahviloiden sisustuksesta, minkä huomaakin ensisilmäyksellä. Fermobilta saat ulkokalusteita, jotka ovat yksinkertaisesti niin hienoja, että niitä ei tee mieli jättää nurkkaan pölyttymään. Fermob käyttää tuotteissaan monipuolisesti värejä, minkä vuoksi ne sopivat täydellisesti vihreään puutarhaan. Yritys tunnetaankin värikkäistä ja piristävistä tuotteistaan.

Pöytien ja tuolien lisäksi Fermobin valikoimiin kuuluu istuintyynyjä ja -päällisiä. Tarkemman valikoiman löydät netistä Fermobin sivuilta. Siellä voit muun muassa testata 3D:n avulla, miltä sinun terassisi näyttäisi Fermobin tuotteilla sisustettuna.

Fermobin tehdas sijaitsee Lyonin lähellä Thoisseyn kaupungissa, mutta sen tuotteet ovat levinneet ympäri maailman. Niitä voikin nähdä yhtä lailla esimerkiksi New Yorkin Times Squarella kuin Pariisin kaduilla ja puistoissa.

Siirry alkuun