Designkaupat netissä

Ferm Living

546 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Ferm Living

Tanskalainen Trine Andersen perusti vuonna 2005 yrityksen nimeltä Ferm Living, joka suunnittelee ja valmistaa persoonallisia, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita skandinaaviseen makuun. Ferm Living keskittyi aluksi vain graafiseen suunnitteluun, mutta alkoi myöhemmin se suunnitella ja myydä myös lifestyle-tuotteita. Ferm Livingin tuotteet saavuttivatkin nopeasti laajan suosion, eikä ihme, sillä tuotteet ovat hauskoja ja kekseliäitä.

Ferm Livingin tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia sisustustuotteita niin makuuhuoneeseen, keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Ferm Livingin avulla muutat helposti kokonaisen huoneen ilmeen, tai tarvittaessa sisustat uusiksi vaikka koko kotisi. Luonto on aina ollut suuri inspiraation lähde Ferm Livingille: kuvioista löytyykin muun muassa kukkia, eläimiä, ihmisiä ja karttoja.

Sisustukseen saa kätevästi uutta ilmettä erilaisilla Ferm Livingin sisustustarroilla, tapeteilla, seinäkoristeilla ja tekstiileillä. Ne tekevät kodista helposti elävämmän ja tilavamman tuntuisen. Seinäkoristeita ja tapetteja löytyy lukuisia eri malleja, värejä ja kokoja. Ferm Livingillä on myös paljon suloisia lasten tuotteita, jotka viimeistään sulattavat monien sydämen.

Kuten Skandinaaviseen tyyliin hyvin sopii, Ferm Livingillä on valikoimissaan orgaanisia tuotteita. Ferm Livingin tuotteilla sisustat kotisi tyylikkäästi unohtamatta luontoa ja pehmeitä arvoja.

Siirry alkuun