Designkaupat.fi

Newport design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Royal Design, Nordic Nest, KitchenTime edustavat Newport -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Newport -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Newport -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Nordic Nest
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • KitchenTime
  Toimitusaika: 2-4 pv
  Toimitukset: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Newport

Newport
Newport

Newport on ruotsalainen laatumerkki, joka tarjoaa ajattomia ja klassisia lifestyle-tuotteita. Vuonna 1996 yritys aloitti pelkällä hotelleihin suunnatulla pyyhe-kokoelmalla, mutta on sittemmin kasvanut laajaksi valikoimaksi erilaisia sisustusesineitä, tekstiilejä, vaatteita ja asusteita. Yrityksen tavoitteena on pystyä tarjoamaan korkean laadun tuotteita, sekä myös toimimaan mahdollisimman rehellisesti ja eettisesti. Newport valitsee yhteistyökumppaninsa tarkkojen standardien mukaan ja vastustaa lapsityövoimaa, sekä muun työvoiman väärinkäyttöä.

Newport - tuulahdus New Englandin merihenkistä ylellisyyttä

Newportin tuotteiden inspiraatio tulee New Englandin rannikkoalueen ylellisestä ja merellisestä elämäntavasta. Korkealaatuiset tuotteet edustavat tätä Yhdysvaltojen itärannikon autenttista ja huoletonta ilmapiiriä ajattomalla designillään, ylellisyydellään ja merihenkisyydellään. Tuotevalikoima koostuu miesten ja naisten vaatteista, erilaisista sisustusesineistä ja tekstiileistä. Tekstiilit ja vaatteet ovat pääosin valmistettuja 100% puuvillasta tai polyesteristä. Muissa tuotteissa käytettyjä materiaaleja ovat muun muassa denim, tekonahka ja rottinki. Newportin klassisilla tuotteilla on mahdollista tuoda pala New Englandin ylellisyyttä ja aitoa amerikkalaista tyyliä vaatekaappiin tai kodin sisustukseen. Makuuhuoneeseen saa helposti tuotua piristystä uusilla, merihenkisillä lakanoilla. Olohuoneeseen taas uutta ilmettä voi luoda koristamalla sohva uudella viltillä ja päivittämällä sohvatyynyjen päälliset uusiin. Arkeen saa lisättyä pientä hemmottelua lämpöisellä ja pehmoisella mikrofleecestä tai puuvillasta valmistetulla kylpytakilla, joka on kestävää laatua sekä ajattoman tyylikäs. Tuotteisiin pääsee tutustumaan kategorioittain kätevästi netissä, ja tuotteiden tilaaminen onnistuu vaivattomasti netistä useiden jälleenmyyjien kautta. Newport-tuotteet sopivat New Englandin tyylistä unelmoiville, sekä laatua, klassisuutta ja ajattomuutta etsiville. Nämä eettisesti valmistetut tuotteet sopivat kotiin kuin kotiin.

Siirry alkuun