Designkaupat netissä

Design House Stockholm

82 tuotetta 2 kaupasta
Design House Stockholm

Design House Stockholm on ruotsalainen design yritys, joka valmistaa moderneja, skandinaavisia tuotteita. Design House Stockholm perustettiin vuonna 1992. Design House Stockholmin mielenkiintoiseen valikoimaan kuuluu lukuisia tyylikkäitä käyttöesineitä huonekaluista vaatteisiin, valaisimiin ja astioihin. Lisäksi on saatavilla rajoitettuja studiopainoksia todellisille designin ystäville.

Design House Stockholmin motto kuuluu: ”Älä tee mitään, jollei se ole sekä tarpeellista että hyödyllistä; mutta jos se on sekä tarpeellista että hyödyllistä, niin älä epäröi tehdä siitä myös kaunista”. Tämä kunnioitettava asenne on vienyt yrityksen jokaisen designin ystävän tietoisuuteen ja melkein yhtä monien suosioon. Kaikkiaan jo 25 Design House Stockholmin suunnittelijaa on tuonut ihmisten tietoisuuteen tätä innovatiivista ja innokasta yritystä.

Design House Stockholmin valikoimista löydät kaikkea keittiöön, kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Heidän upeita tuotteitaan voi käyttää sekä arjessa että juhlassa. Design House Stockholmin tuotteet soveltuvat hyvin myös lahjoiksi, kuten vaikkapa pussilakanasetit, pyyhkeet ja pöytäliinat. Design House Stockholmin tuotteet ovat hauskoja ja kekseliäitä, esimerkkeinä hauska Arrow-naulakko ja Block-lamppu. Heidän tunnetuimpia tuotteitaan ovat muun muassa posliinisarja Blond ja kynttilänjalka Nordic Shine.

Siirry alkuun