Designkaupat netissä

By Lassen

91 tuotetta 1 kaupasta
By Lassen

Pidätkö modernista muotoilusta? Oletko kyllästynyt kotoasi löytyviin Alvar Aallon tuotteisiin? Tutustu By Lassenin muotoiluun, ja saatat löytää uutta inspiraatiota kotisi sisustukseen. By Lassen on tanskalaisen arkkitehdin Mogens Lassenin designperintöä vaaliva yritys, jonka perustivat hänen sukulaisensa. By Lassenin tuotteet ovat kauniita ja ajattomia, käytännöllisiä ja kestäviä.

Mogens Lassen (1901 – 1987) oli muotoilija ja arkkitehti, jonka työt edustavat modernia kansainvälistä tyyliä. Hän opiskeli tanskalaisten Christiani & Nielsenin johdolla ja sai vaikutteita muun muassa Le Corbusierin töistä. Lassen perusti oman arkkitehtitoimiston vuonna 1935 ja suunnitteli pääosin asuintaloja. Arkkitehtuurisen työn vastapainoksi Mogens Laseen on suunnitellut huonekaluja. Hänen huonekalunsa antoivat 1930-luvulla oman vaikutteensa valloillaan olleeseen modernismiin. Hänen tunnetuimpia töitään ovat kolmijalkainen tuoli ja kokoon taitettava egyptiläinen kahvipöytä. Myös klassisella Kubus-kynttilänjalalla on omat kannattajansa. Matemaattisen tarkasti suunniteltu Kubus sai muotonsa vuonna 1962.

By Lassenin kokoelmissa on klassikkohuonekalujen ja kynttilöiden lisäksi saatavilla kodinsisustukseen liittyvää tavaraa, kuten tekstiilejä. Graafiset kankaat lumoavat ammattitaitoisella suunnittelullaan ja upeilla kuoseillaan. Saatavilla on muun muassa tyynyjä, tapetteja, kehyksiä ja peilejä.

Siirry alkuun