Designkaupat.fi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hobby Hall
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Bugatti

2 tuotetta 2 kaupasta
Bugatti

Bugatti design keittiössä

Casa Bugatti on italialainen designmerkki, joka on keskittynyt erityisesti korkealaatuisiin kodin ja keittiön tuotteisiin. Innovatiivisuus ja viimeisimmän teknologian hyödyntäminen tekevät Bugatista tunnistettavan merkin. Bugatti on toiminut jo 90 vuoden ajan esitellen ihmisille kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka ilahduttavat käyttäjäänsä. Bugatin tuotteet ovat levinneet laajasti ympäri maailmaa. Bugatti merkin tuotteita suunnittelevat muun muassa Virgilio Bugatti, Elisabeth Vidal sekä Nick Munro. 

Bugatti Diva kahvinkeitin ja muut keittiötuotteet

Bugatin Diva kahvi-/espressokeitin on näyttävä kodinkone keittiöön. Voimakas muotoilu ja herkulliset värit ovat mukava lisä kahvinkeittimelle. Laadukas kahvi ja espresso tuovat nautintoa jokaiseen päivään. Andreas Seegatzin suunnittelema kahvinkeitin sopii hyvin yhteen myös saman sarjan Volo leivänpaahtimen ja Vera vedenkeittimen kanssa. Laadukas ja kaunis design on mukava jättää esiin keittiön tasoille. Bugatti kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin ovat toiminnaltaan ja muotoilultaan taattua italialaista laatua. 

Bugatti aterimet

Bugatin yksi päätuote ovat aterimet. Haarukat, veitset ja lusikat ovat saatavilla monissa eri väreissä ja muodoissa. Ruokaveitset ja ruokahaarukat voivat olla myös itsessään näyttäviä. Rohkea värien käyttö on Bugatille tunnusomaista ja sama toistuu myös haarukoiden, veitsien ja lusikoiden osalta. Oranssi, keltainen, vihreä ja sininen antavat kattauksiin sopivasti särmää. Elegantti muotoilu tekee kuitenkin aterimista yhtä lailla ajattomia. Bugatti jälleenmyyjiä löytyy hyvin netistä, joten välillä kannattaa katsoa useammasta paikasta tarjouksia Bugatin tuotteista.

Glamour seinäkello netistä

Yksi Bugatin myydyimpiä tuotteita on Glamour seinäkello. Halkaisijaltaan 33 cm kelloa löytyy eri väreissä ja se sopii hyvin esimerkiksi keittiöön seinäkelloksi. Väreinä hehkuvat muun muassa oranssi, vihreä, violetti, musta, keltainen ja punainen. Seinäkello on myös hinnaltaan edullinen. 

Siirry alkuun