Designkaupat netissä

Alessi

147 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Alessi

Italialainen Alessi sai alkunsa vuonna 1921. Myös Suomesta löytyy Alessin myymälä, joka sijaitsee Fredrikinkadulla Helsingin keskustassa. Vuonna 1998 avattiin ensimmäiset Flagship-myymälät Eurooppaan, joista toinen löytyy Oslosta. Alessi on tunnettu ainutlaatuisesta designista ja modernista muotoilusta. Alessin tuotteet ovat tyylikkäitä, omaperäisiä ja kauniita. Monista Alessin tuotteista on tullut suosittuja klassikoita, kuten kuuluisasta sitruspusertimesta, viheltävästä vesipannusta ja Anna-korkkiruuvista.

Alessin valikoima on erittäin monipuolinen. Sen valikoimista löytyy ruoanvalmistusvälineitä, kuten kattilat ja pannut, sekä kattaukseen ja tarjoiluun tarvittavia esineitä, kuten astiastot, aterimet, lasit, tarjottimet, kannut, kulhot, korit, mausteikot ja baaritarvikkeet. Alessin valikoimista löytyy myös paljon sisustukseen liittyvää, kuten kodin pienet sähköiset koneet, kylpyhuoneen tarvikkeet ja kellot.

Alessin valikoimiin kuuluu myös uniikin muotoisia koruja. Myös toimistoon löytyy kaikkea kivaa, kuten kynänteroitin ja klemmarimagneetti. Lemmikkieläimiäkään ei ole unohdettu, sillä Alessi on suunnitellut kissoille ja koirille ruokakuppeja ja säilytysastioita. Jo ennestään laaja valikoima kasvaa edelleen sisustuksen osalta, josta tuoreimpana uutuutena ovat valaisimet.

Alessin valikoimista löytyy helposti esimerkiksi tupaantuliaislahja ystävälle tai häälahja vaativimmallekin pariskunnalle. Alessin nettisivuilta löytyy myös erikoistarjouksia, kuten talvikampanjatuotteita 25 prosentin alennuksella.

 

Siirry alkuun