Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Suosituimmat baarijakkarat
X
About a stool
Form
Masters
Revolver
Edge
H75
Hee
K65
No14
No135
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
A2
Andersen
Artek
Bloomingville
Broste
By Lassen
Cane-Line
Department
Emeco
Fast Design
Ferm Living
Fermob
Frama
Gubi
Hay
Hem
Hillerstorp
Kartell
Magis
Massproductions
Menu
Minus Tio
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
SMD Design
Skagerak
Tolix
Tom Dixon
Ton
Verpan
Vita
Vitra
Woodnotes
Ellos
Mario
Mater
Move
Stolab
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Baarijakkarat -ja tuolit

967 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Baarijakkaroilla ilmettä tupaan

Baarijakkarat on tarkoitettu baaripöytien äärelle olipa sitten baaripöytä olohuoneen, takkahuoneen tai keittiön tiloissa. Baarijakkarat ovat korkeita ja usein kapeita, juuri sopivia omaan käyttötarkoitukseensa. Baarijakkaran ei tarvitse olla epämukava ja sisustukseen hukkuva vaan sillä voi tuoda kaunista  ilmettä ja yksityiskohtaa omaan kotiin.

Baarijakkara on helppo tilata netistä niinkuin muutkin huonekalut. Designkaupat kokoaa eri verkkokauppojen baarijakkarat kätevästi nähtäville ja niitä voi rauhassa selailla ja ihastella ennen tilaamista. Kotiin saavuttua niitä voi testailla haluaamansa paikkaan tai palauttaa jos tuote ei vastaa omia tarpeita.

Puinen baarituoli on ikuinen klassikko

Etenkin suomalaisiin koteihin on kautta aikojen eksynyt perinteisiä puisia baarituoleja. Yksi sellainen ajaton baarituoli on No135 puinen baarijakkara, joka on ihastuttanut kotejamme jo 150 vuotta. Baarijakkara on valmistettu pyökistä ja on takuuvarmasti kestävä ja erittäin kauniisti ja herkästi muotoiltu. 

Toinen puinen klassikko lienee Artekin K65 baarituoli. Erilaisin värein saatavissa baarituolissa on kaunis ja klassinen muotoilu ja materiaaliltaan se on koivua. Suomalaisten sisustus on usein pohjoismainen tyyliltään ja puuta rakastava kansa tietysti myös sisustaa puulla. Tällaiset klassikot tuovat kotiin ihanaa lämpöä.

Baarijakkara modernia muovia

Yhä enemmän modernit design tuotteet nousevat suosioon ja jos haluaa kaunista, muovista ja herkkää muotoilua baaripöydän ääreen niin siihenkin löytyy mielettömän upeita vaihtoehtoja. Tällaisia ovat esimerkiksi Kartellin Charles Ghost jakkara, josta on saatavilla niin kirkasta kuin värikästäkin mallia. Kartellilta löytyy myös muita modernisti muotoiltuja baarijakkaroita.

Ihan omaa luokkaansa baarijakkaroiden joukossa on myös Afteroomin baarituoli. Materiaaliltaan se on jauhemaalattua terästä sekä puuta. Upeasti muotoiltu ja ihanan pyöreitä yksityiskohtia omaava baarijakkara on takuuvarma katseen vangitsija. Joustavan selkänorjan ansiosta tässä baarijakkarassa jaksaa istua pidemmänkin aikaa. 

Siirry alkuun