About A Stool AAS38, musta, Hay
204,00€
Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen
255,00€
Adam Stool 65 jakkara, tammi/matta musta, Frama
305,00€
Masters baarijakkara, valkoinen, Kartell
343,00€
Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen
245,00€
About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm, Hay
235,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
A2
Alessi
Artek
Bloomingville
By Lassen
Cane-Line
Frama
Gubi
Guzzini
Hay
Kartell
Lammhults
Magis
Massproductions
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
OX Denmarq
SMD Design
Skagerak
Tolix
Ton
Vitra
Calligaris
Ellos
Mater
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Baarijakkarat

498 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Baarijakkaroilla ilmettä tupaan

Baarijakkarat on tarkoitettu baaripöytien äärelle olipa sitten baaripöytä olohuoneen, takkahuoneen tai keittiön tiloissa. Baarijakkarat ovat korkeita ja usein kapeita, juuri sopivia omaan käyttötarkoitukseensa. Baarijakkaran ei tarvitse olla epämukava ja sisustukseen hukkuva vaan sillä voi tuoda kaunista  ilmettä ja yksityiskohtaa omaan kotiin.

Baarijakkara on helppo tilata netistä niinkuin muutkin huonekalut. Designkaupat kokoaa eri verkkokauppojen baarijakkarat kätevästi nähtäville ja niitä voi rauhassa selailla ja ihastella ennen tilaamista. Kotiin saavuttua niitä voi testailla haluaamansa paikkaan tai palauttaa jos tuote ei vastaa omia tarpeita.

Puinen baarijakkara on ikuinen klassikko

Etenkin suomalaisiin koteihin on kautta aikojen eksynyt perinteisiä puisia baarijakkaroita. Yksi sellainen ajaton baarijakkara on No135 puinen baarijakkara, joka on ihastuttanut kotejamme jo 150 vuotta. Baarijakkara on valmistettu pyökistä ja on takuuvarmasti kestävä ja erittäin kauniisti ja herkästi muotoiltu. 

Toinen puinen klassikko lienee Artekin K65 baarituoli. Erilaisin värein saatavissa baarituolissa on kaunis ja klassinen muotoilu ja materiaaliltaan se on koivua. Suomalaisten sisustus on usein pohjoismainen tyyliltään ja puuta rakastava kansa tietysti myös sisustaa puulla. Tällaiset klassikot tuovat kotiin ihanaa lämpöä.

Modernia muovia

Yhä enemmän modernit design tuotteet nousevat suosioon ja jos haluaa kaunista, muovista ja herkkää muotoilua baaripöydän ääreen niin siihenkin löytyy mielettömän upeita vaihtoehtoja. Tällaisia ovat esimerkiksi Kartellin Charles Ghost jakkara, josta on saatavilla niin kirkasta kuin värikästäkin mallia. Kartellilta löytyy myös muita modernisti muotoiltuja baarijakkaroita.

Ihan omaa luokkaansa baarijakkaroiden joukossa on myös Afteroomin baarijakkara. Materiaaliltaan se on jauhemaalattua terästä sekä puuta. Upeasti muotoiltu ja ihanan pyöreitä yksityiskohtia omaava baarijakkara on takuuvarma katseen vangitsija. Joustavan selkänorjan ansiosta tässä baarijakkarassa jaksaa istua pidemmänkin aikaa. 

Siirry alkuun